Η Κέιτι Πέρι ξανά στην κορυφή!

23.02.2012
Κάτι γίνεται μ’ αυτή την κοπέλα που αυτό τον καιρό έχει το μαλλί μπλε και ανεβαίνει με απίστευτη ευκολία στις πρώτες θέσεις των charts, συνεχίζει να είναι από τις δυναμικότερες παρουσίες της ποπ μ όλη αυτή την υστερία που επικρατεί χωρίς να κάνει κάτι τρομερό.

Κάτι γίνεται μ’ αυτή την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) που αυτό τον καιρό έχει το μαλλί μπλε και ανεβαίνει με απίστευτη ευκολία στις πρώτες θέσεις των charts, συνεχίζει να είναι από τις δυναμικότερες παρουσίες της ποπ με όλη αυτή την υστερία που επικρατεί χωρίς να κάνει κάτι τρομερό. Μαζί με το special edition δώρο της (επανακυκλοφορία του Teenage Dream) και τα ρεκόρ που έχει πετύχει, συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική πορεία.

Μετά τις πρωτιές των έξι σινκγλ της (“I Kissed a Girl,” “California Gurls,” “Teenage Dream,” “Firework,” “E.T.,” and “Last Friday Night (T.G.I.F.).”) πετυχαίνει την έβδομη στη σειρά εισβολή στην πρωτιά του Billboard Hot 100 με το κομμάτι "Part of Me" το οποίο είχε τραγούδησει και live στα βραβεία Grammy.

Eίναι το 20ο νούμερο 1 τραγούδι στην 53χρονη ιστορία του Billboard chart που μπούκαρε τόσο γρήγορα και το καλύτερο της ντεπούτο με 420.000 (digital) πωλήσεις από την πρώτη βδομάδα της κυκλοφορίας του. Η Αμερική είχε να δεί κάτι τέτοιο από τον περσινό Φεβρουάριο με το "Born this way" της Lady Gaga (448.000).

Στο παράλληλο σύμπαν της Αντέλ (Adele) βέβαια το άλμπουμ της 21 ακόμα για μία βδομάδα τους βλέπει όλους από την πιο υψηλή θέση με πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν φύγει παγκοσμίως.

Κ.Π