Για κλοπή κατηγορείται ο Κρις Μπράουν

24.02.2012
Χάλια τα νεύρα του 22χρονου καλλιτέχνη! Ύστερα απ όλα αυτά τα ωραία με τα βραβεία, την υποτιθέμενη επανασύνδεση με τη Ριάνα (Rihanna), το καινούριο του κομμάτι που τρέχει στους πάνω ορόφους των charts, ξαφνικά ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) αντιμετωπίζει μία λίγο περίεργη κατηγορία.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media, σύμφωνα με την κατάθεση μιας κοπέλας στην αστυνομία, ο Μπράουν της άρπαξε το κινητό της έξω από ένα κλαμπ στη Φλόριντα γιατί τον έβγαλε φωτογραφία την ώρα που έμπαιναν με τον ράπερ Τάιγκα (Tyga) σε μία μαύρη Bentley.

«Τσου**κι, δεν πρόκειται να τη βάλεις σε κανένα site!», της φώναξε ο Μπράουν αναφερόμενος στη φωτογραφία και το λευκό iPhone 4S της εξαφανίστηκε μαζί με τους 'πολύ σκληρούς για να πεθάνουν' rnbάδες.

Καθόλου σωστή κίνηση, για τους προφανείς λόγους αλλά κι επειδή ο Μπράουν βρίσκεται ακόμα υπό επιτήρηση μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην/νυν/ποιος ξέρει, Ριάνα.

Πριν ένα μήνα, ο δικαστής του Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την παρακολούθηση του, είχε δηλώσει πόσο καλή είναι η συμπεριφορά του, αλλά μετά απ’ αυτό το περιστατικό μάλλον το σκέφτεται καλύτερα.

"Οι συνθήκες της επιτήρησης είναι ΠΑΡΑ πολύ αυστηρές. Ο Κρις πρέπει να υπακούσει τους νόμους και να μην συλληφθεί για άλλα, γιατί θα ήταν ένας μεγάλος εφιάλτης γι' αυτόν αν τον συλλάβουν και του απευθύνουν κατηγορίες επισήμως", είπε ο αρμόδιος αστυνομικός.

Μέχρι στιγμής ο βραβευμένος με Γκράμι, Μπράουν, δεν έχει εκφραστεί δημοσίως για το συμβάν, καθώς έχει αφήσει την υπόθεση στα χέρια του δικηγόρου του, Μαρκ Γκεράκος (Mark Geragos), ενώ ο επίσης 22χρονος Tyga -του οποίου το όνομα παρεμπιπτόντως σημαίνει Thank You God Always, δηλ. Ευχαριστώ Τον Θεό Πάντα- δεν φαίνεται καθόλου μπλεγμένος σ' αυτό.

Κ.Π