Η Λόπεζ παρουσιάζει το τεκνό της στα Όσκαρ...

28.02.2012
Στη χτεσινή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί η λατίνα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, ηθοποιός κ.λπ. κ.λπ., έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις χάρη στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της, αλλά και στο... ζωντανό αξεσουάρ που παρουσίασε υπερήφανη στο πλευρό της.

Με το λευκό μάξι φόρεμα και το επίσης... μάξι ντεκολτέ, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ήταν από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πάτησαν το κόκκινο χαλί των χθεσινών Όσκαρ.

Η ίδια παρουσίασε με την επίσης εκθαμβωτική συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία "What you expect when you’re expecting", Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), τα βραβεία Καλύτερου Μακιγιάζ και Καλύτερων Κουστουμιών και παρά τις φήμες που έλεγαν ότι δεν τα πήγαιναν καλά στα γυρίσματα, οι δυο τους εμφανίστηκαν ντυμένες σαν δίδυμες με τη διαφορά ότι η άλλη φορούσε ένα πιο συμμαζεμένο στράπλες.

Η 42χρονη σταρ που αυτή τη στιγμή, θεωρείται το πιο περιζήτητο λατίνικο milf (ήτοι, ζουμερή σέξουλιάρα μανούλα, για τους μη γνωρίζοντες) μετά τον χωρισμό της με τον Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) πέρασε από πασαρέλες και πίστες, περιέλαβε τα καλύτερα αγόρια μέχρι που κατέληξε στον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), με τον οποίο έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις -η αμέσως προηγούμενη ήταν στο καρναβάλι του Ρίο- εμπνέοντας πλήθος σενάριων περί σοβαρής σχέσης.

Έτσι και χτες, η Λόπεζ περιέφερε και στα Όσκαρ - για την ακρίβεια στο πάρτυ του Vanity Fair- το 24χρονο τεκνό της, συστήνοντας το ενθουσιασμένη σε πολλούς φίλους της που ανήκουν στα βαριά ονόματα της σόουμπιζ.

Ανάμεσα στους τυχερούς που έκαναν τη γνωριμία του Σμαρτ, ήταν και ο πρώην της Τζένιφερ, P.Diddy (για το όνομα δεν παίρνουμε όρκο, αφού το επόμενο λεπτό μπορεί να έχει αλλάξει) προκαλώντας μερικά ωραία σχόλια στα γνωστά κίτρινα πηγάδια.

Υ.Γ.: Σημείωσε για να μη σε πιάσουν αδιάβαστο, ότι ο τελευταίος λένε πως τώρα έχει σχέση με την παραπάνω κυρία, με το επίθετο Ντιάζ. Ένα χωριό και το Χόλιγουντ...