Η Μπιγιονσέ σφήνα σε... ξανθό τρίο!

29.02.2012
Οι Κάμερον Ντίαζ , Ριζ Γουίδερσπουν και Γκουίνεθ Πάλτροου πρότειναν στη σύζυγο του Jay- Z να συμμετάσχει σ' αυτό το που ετοιμάζουν κι εκείνη δέχτηκε αμέσως..

H προσφάτως mamma mia Μπιγιονσέ ( Beyonce) μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα μέσα στους τέσσερις τοίχους (καλά μπορεί και περισσότερους) του σπιτιού της κι όχι κάποιου στούντιο αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να βολτάρει γύρω από τα κινηματογραφικά καρέ και πάλι.

Ενώ κυοφορούσε ακόμα την Blue Ivy Carter είχε απορρίψει την πρόταση να προστεθεί στο καστ του “A Star is Born” με σκηνοθέτη τον Κλιντ ίστγουντ (Clint Eastwood) αλλά τώρα προσγειώθηκε άλλο συμβόλαιο στα χέρια της που είναι πιο κοντά σ αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

Ο Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy), τον οποίο ξέρεις από τα τηλεοπτικά κολλήματα με τα ονόματα Glee και American Horror Story, αλλά και από τον σινεμαδικό τουριστικό οδηγό για μεγάλες οθόνες Eat Pray Love, την πρότεινε να συμμετάσχει στην καινούρια του ταινία One Hit Wonders.

Οι κεντρικές πρωταγωνίστριες θα είναι η τριάδα των Κάμερον Ντίαζ( Cameron Diaz), Ριζ Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) και Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) οι οποίες είναι τραγουδίστριες σε.. κατήφορο και αποφασίζουν να φτιάξουν ένα γκρουπ για να ξανανέβουν τα βουνά των charts. Δεν έχουν δώσει ακόμα καμία ανατριχιαστική λεπτομέρεια για το ρόλο της Queen B η οποία είχε βρεθεί σε γυναικείο γκρουπ μπροστά από τις κάμερες όταν έπαιξε στο πολύ καλό Dreamgirls για τις χρυσές εποχές της Motown.

Κ.Π