Σε ποια ανήκει αυτό το μονόπετρο;

02.03.2012
Αραβωνιάστηκαν και σύντομα ετοιμάζονται να κάνουν τατουάζ και τα στέφανα του γάμου τους...

Πριν λίγο καιρό λέγαμε για τη μεταμόρφωση της Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) σε νοικοκυρά, δούλα και κυρά μετά τη γνωριμία της με τον Wiz Khalifa (Γουίζ Καλίφα) και τον μεγάλο έρωτα που προέκυψε. Έφτασε η μεγάλη ώρα για τις εξελίξεις που δεν μοιάζουν καθόλου με την κατάληξη της σχέσης της με το golden boy του χιπ χοπ Κάνιε Γουέστ (Kanye West) αλλά σε λίγο καιρό θα γεμίσουν την εκκλησία με τατουάζ και θα λένε τους όρκους τους ραπάροντας.

«Μ’ έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο»

«Είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος και είναι πολύ φυσιολογικός. Δεν τον έχει επηρεάσει η φήμη καθόλου».

«Είπε ναι!»

«Θέλω να κάνω τατουάζ τ’ όνομα του πάνω μου χίλιες φορές! Είναι ο άγγελος μου»

Αυτά είναι μερικά από τα χαρούμενα status που πόσταρε στο twitter το ζεύγος, μετά την πρόταση του ράπερ ν’ αρραβωνιαστούν –όπως κατάλαβες εκείνη δέχτηκε- κι επίσης ήρθε συνοδεία και η φωτογραφία του μoνόπετρου της Άμπερ.

Επειδή οι μαφιόζοι και οι σκληροπυρηνικοί ράπερ όταν πρόκειται για γυναίκες γίνονται οι πιο μεγάλοι «αγαπούληδες» κι ευαίσθητα παιδιά, έτσι κι ο Γουίζ δεν μπορεί να κρύψει από κανέναν την αγάπη του για αυτό το κορίτσι που δικαίως δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει στη σόομπιζ, αλλά έχει φετίχ με τους ράπερ συνοδούς, και της έκανε πρόταση γάμου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του ίδιου στο E! θα παντρευτούν σύντομα, ενώ η Άμπερ δήλωσε σε ζωντανή σύνδεση με το κόκκινο οσκαρικό χαλί πως τρελαίνεται να μοιράζεται τη ζωή της μ’ έναν μουσικό τόσο προσγειωμένο όσο ο Γουίζ. Άντε καλούς απογόνους και τέτοια.

Κ.Π