Ριάνα: αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει;

02.03.2012
Ο σωστός follower στην ανάγκη φαίνεται: η σέξι σταρ ορίζει τις προδιαγραφές κι όποιος πιστεύει ότι μπορεί ν' ανταπεξέλθει έχει το σοβαρές πιθανότητες ν' αποκαταστήσει μία από τις μεγαλύτερες ντίβες των 00's.

Αν έχεις κάποια ιδέα για το πώς μπορείς ν’ αποκαταστήσεις την Ριάνα (Rihanna) στείλε της ένα μήνυμα στο twitter αλλιώς θα συνεχίζει να γίνεται λίγο ρεζίλι ανεβάζοντας φωτογραφίες στο twitter μ’ εκείνη ξαπλωμένη σε κρεβάτια ξενοδοχείων σε πόζες... αποσύνθεσης. Κάπως έτσι έγινε και χθες όταν ανέβηκε μία εικόνα όπου η Ριάνα φοράει ένα καπέλο, έχει τα πόδια γυμνά και γράφει ως λεζάντα τη φράση «Come here Rude bwoy» .

Όλος ο ντόρος που έγινε με την υποτιθέμενη επανασύνδεση της με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) φυσικά και ήταν μία fake φούσκα, κάτι που φαινόταν από την αρχή, και στην πραγματικότητα η ιέρεια των Barbados έχει βαρεθεί να είναι μόνη της όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη. Έτσι γιατί it’s all about love ακόμα κι αν η ζωή τους φαίνεται συναρπαστική στους κοινούς θνητούς.

«Είμαι μόνη μου και δεν είναι κάτι που απολαμβάνω. Η εργένικη ζωή είναι υπερεκτιμημένη. Έχω ζήσει απίστευτες εμπειρίες στη ζωή μου αλλά θες να μοιράζεσαι τη ζωή σου όχι απλά να γνωρίζεις κόσμο. Αυτό μου λείπει περισσότερο αυτή τη στιγμή και θέλω κάποιον άνετο, περιπετειώδη και αστείο» εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross) οπότε όσοι πιστοί ελεύθεροι κι ωραίοι προσέλθετε.

Επιπλέον πέρα από το ποιος θα είναι δίπλα της στην επόμενη φωτογραφία που θα δουν οι follower της αποκάλυψε πως πήγε στα Brit (εμφανίστηκε επίσης και στο fashion show της Στέλα Μακ Κάρτνεϊ) όχι τόσο για το βραβείο και να εμφανιστεί ζωντανά αλλά για να δει ξανά την Αντέλ(Adele). Πρόσθεσε πως η τελευταία δεν έχει ιδέα για το πόσο μεγάλη επιρροή έχει ασκήσει πάνω της και το πόσο την έχει εμπνεύσει γενικά.

K.Π