Η Αβρίλ Λαβίν σε ένα ευχαριστήριο... στριπτίζ: Απολαύστε!

03.03.2012
Το 'πε και το 'κανε! Η 27χρονη τραγουδίστρια με τους περισσότερους από 4 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter κράτησε την υπόσχεση της, ξεπερνώντας το αγοροκόριτσο που ξέρουν όλοι.

Πιο συγκεκριμένα, η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) αποκάλυψε το κορμί της και άλλα πολλά, πραγματοποιώντας την έκπληξη που είχε υποσχεθεί στους θαυμαστές της τις τελευταίες μέρες.

Η φρεσκοχωρισμένη Αβρίλ κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσους την παρακολούθησαν ζωντανά στην πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της, "The Black Star Tour" που διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο.

"Εδώ είναι #LittleBlackStars! Αυτό το βίντεο είναι ειδικά φτιαγμένο για να σας ευχαριστήσω γι' αυτή την καταπληκτική, ονειρική χρονιά! Σας αγαπώ! Φιλάκια", λέει στην εισαγωγή.

Το βίντεο γυρίστηκε από τον φίλο της Μαρκ Λίντελ (Mark Liddel), στο κοσμικό ξενοδοχείο Σατό Μαρμόν (Chateau Marmont ) στο Δυτικό Χόλυγουντ.

Όπως λένε κάποιοι που ξέρουν περισσότερα, η γεμάτη συναίσθημα εισαγωγή γυρίστηκε λίγο πριν η Λαβίν ταξιδέψει στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία για την τελευταία της ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο της περιοδείας.

Η καλοσυνάτη σταρ θα πρέπει να ένιωσε πραγματικά την αγάπη των θαυμαστών της, καθώς τους είχε ζητήσει να δωρίσουν χρήματα στο Ίδρυμα Αβρίλ Λαβίν, το οποίο βοηθάει άρρωστα και ανάπηρα παιδιά.

Στο εξάλεπτο βίντεο, η πανκ τραγουδίστρια με το εφηβικό πρόσωπο δείχνει την κομψή και σέξι πλευρά της, ενώ τη βλέπουμε ντυμένη με ψηλά τακούνια, αισθησιακά εσώρουχα και προσεγμένο χτένισμα με μπούκλες, αντίθετα με τα τζιν, τα αθλητικά παπούτσια και τα μαλλιά-πρόκα που συνηθίζει.

Στα πρώτα πλάνα η Λαβίν φαίνεται να περπατάει στο λόμπι του ξενοδοχείου φορώντας ένα υπέρκομψο λεοπάρ παλτό, γόβες στιλέτο και διάφανες μαύρες κάλτσες με ραφή κουβαλώντας δύο βαλίτσες.

Αλλά μόλις μπαίνει στο δωμάτιο της, φροντίζει να απαλλαγεί από όλα τα περιττά αξεσουάρ, ξυρίζει τα πόδια της στο μπάνιο με σαμπάνια -Dom Perignon, παρακαλώ- και στη συνέχεια ξαπλώνει στο κρεβάτι μόνο με τα στοιχειώδη, ενώ κρατάει για παρηγοριά ένα μαστίγιο που κραδαίνει στο κρεβάτι και ο φακός παίζει με το κορμί της πλησιάζοντας απελπιστικά κοντά.

Το "Goodbye", όπως είναι ο τίτλος του, έχει θέμα τον αποχωρισμό από κάποιον που θέλεις κοντά σου και το άδειο δωμάτιο του σκηνικού συμβολίζει τη μοναξιά.

"Πρέπει να φύγω και σ' αφήνω μόνο. Αλλά πάντα να ξέρεις ότι σ' αγαπώ πολύ", λένε τα λόγια του τραγουδιού: "I have to go, I have to go, I have to go. And leave you alone. But always know, always know, always know. That I love you so".

Καθώς φαίνεται, η σκληρή δουλειά που πάτησε η Αβρίλ την τελευταία χρονιά, την αντάμειψε με μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το πάνελ των κριτών του αμερικανικού X-Factor.

Σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο σάιτ ΤΜΖ, ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις από τις δύο πλευρές και είναι πολύ πιθανό ότι η τραγουδίστρια του Sk8er Boi, θα λάβει μέρος στο σόου ως μια από τους κριτές, συμπληρώνοντας το κενό που άφησαν η Νικολά Σέρζινγκερ (Nicola Scherzinger) και η Πόλα Αμπντούλ (Paula Abdul).