Λεύκωμα για τα 50 χρόνια των Rolling Stones!

02.03.2012
50 χρόνια ασταμάτητου ροκ εν ρολ σε 362 σελίδες και 700 φωτογραφίες...

Στις 12 Ιουλίου του 1962 ένα συγκρότημα με το όνομα Rolling Stones εμφανίστηκε στο Marquee club του Λονδίνου κάπου εκεί γύρω στην Oxford Street, ο πρώην συνεργάτης των "αιωνίων αντιπάλων" τους Beatles, Άντριου Λογκ Όλντχαμ (Andrew Loog Oldham, )έγινε μάνατζερ τους και μπήκαν στο στούντιο για το πρώτο τους άλμπουμ. Tα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Η μπάντα των παιδικών φίλων/αντίζηλων/άτυπων εχθρών/αδερφών Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards)- ο οποίος έβγαλε στα ράφια την τρομερή βιογραφία του - κλέινουν 50 χρόνια στη μουσική και θα το γιορτάσουν με το φωτογραφικό λεύκωμα “The Rolling Stones: 50” το οποίο θα περιέχει όλη την ιστορία τους μέσα σε 362 σελίδες και θα κυκλοφορήσει την ημερομηνία που έκαναν το παραπάνω πρώτο live τους.

Ο εκδοτικός οίκος Thames & Hudson θ αναλάβει τα της έκδοσης του βιβλίου που θα περιέχει 700 φωτογραφίες από τις αποθήκες της Daily Mirror με τις 300 να είναι έγχρωμες και η τιμή θα ανέβει στα 48 δολάρια. Το συγκεκριμένο βιβλίο εντάσσεται στα πλαίσια της γιορτής των γενεθλίων της μπάντας που ανέκαθεν έβγαζε γλώσσα και έμενε ανικανοποίητη και όσο για την επετειακή συναυλία δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση.

Κ.Π