Πήγε... περίπατο η φωνή της Τζέσι Τζέι

05.03.2012
Δεν ξέρουμε ποιος έχει ματιάσει όλες τις ταλαντούχες φωνές για τις οποίες παραμιλάμε όλοι αλλά το τελευταίο διάστημα συνέχεια παθαίνουν προβλήματα.

Ύστερα από την Αντέλ (Adele) και τη Σελίν Ντιόν (Celine Dion) σειρά πήρε η Τζέσι Τζέϊ (Jessie J) η οποία αναγκάστηκε ν ακυρώσει συναυλία της στην Αυστραλία γιατί οι φωνητικές χορδές της... πήγαν περίπατο όπως έγραψε η ίδια στο Twitter και χρειάζονται ξεκούραση σύμφωνα με τους γιατρούς.

Κανονικά, αναμενόταν να ανέβει στη σκηνή του Future Music festival με τους Fatboy Slim, Τάινι Τέμπα (Tinie Tempah) και Swedish House Mafia αλλά απ’ ότι φαίνεται θα χρειαστεί να πατήσει cancel και σε άλλες προγραμματισμένες εμφανίσεις, κάτι που θυμίζει τις μέρες ενός άλλου ατυχήματος της.

Τότε που ένα χρόνο πριν είχε χτυπήσει το πόδι της στις πρόβες για το Capital Radio Summertime Ball και δεν τραγούδησε ποτέ στο T in the Park, T4 on the beach, The iTunes Festival, Lovebox -αλλά έκανε μία εξαίρεση για το Glastonbury στο οποίο είχε εμφανιστεί πάνω σ’ ένα θρόνο κα με νάρθηκα στο χτυπημένο πόδι της, αλλά και για τα βραβεία του MTV.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα στη φωνή της άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα μαύρα αστεία για εκείνη και την Αντέλ, για τα οποία η Τζέσι ξεκαθάρισε στο status της πως δε γελάει με κανένα και πως αυτό που συνέβη με τη συμπατριώτισσα και φίλη της ήταν πολύ σοβαρό και δεν είχε καθόλου πλάκα.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της -μέχρι να ξανακάνει soundcheck για κάποιο live- θα τη βλέπουν στο σόου ταλέντων που ετοιμάζει για το BBC1, όπου μαζί με τον Τομ Τζόουνς (Tom Jones), will.i.am και Ντάνι Ο Ντόνογκ (Danny O'Donoghue) θα προσπαθούν να βρουν τον επόμενο μουσικό σταρ και θα κάνουν πρεμιέρα 24 Μαρτίου.

K.Π