Κέιτι Πέρι: Eίμαι φρικτά τελειομανής

05.03.2012
H Κέιτι Πέρι (Katy Perry) παραδέχθηκε ότι είναι πάρα πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της και δίνει πολύ παραπάνω σημασία από όσο θα περίμενε κανείς σε μικρές λεπτομέρειες, γεγονός που την καθιστά ενα απόλυτο control freak!

H 27χρονη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και είναι πολύ σχολαστική και λεπτολόγος, ενώ έχει μανία με τον σχεδιασμό κάθε μιας ενέργειας.

Η τελειομανής Κέιτι δήλωσε ότι κάθεται και γράφει με τη μία τόσα κομμάτια, γεμάτα συναισθήματα και σκέψεις που θα έλεγε κανείς ότι είναι τόσο ρομαντικό και δημιουργικό... "Αλλά όσο βαρετό κι αν ακούγεται" συνεχισε η ίδια, "τα έχω όλα ετοιμάσει από πριν. Τίποτα δεν γράφεται τυχαία..."

Η πρόσφατα χωρισμένη Κέιτι ερμήνευσε στα Γκράμι την τελευταία της επιτυχία Part of Me, κομμάτι που πολλοί νόμιζαν ότι γράφτηκε για το επικείμενο διαζύγιο της από τον βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ (Russell Brand).

Η αλήθεια είναι όμως ότι το κομμάτι το έγραψε οταν ήταν νεόνυμφοι και πολύ ερωτευμένοι. "Το έγραψα δύο χρόνια πριν, και όμως ακούγεται τόσο επίκαιρο!" δήλωσε η νεαρή σταρ, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι πολλοί της είπαν ότι θα έπρεπε να λέει ότι το συνέθεσε τώρα για λόγους μάρκετινγκ, πράγμα που η ίδια προφανώς δε δέχτηκε να κάνει.

Ε.Σ.