Στο νοσοκομείο ο Έλτον Τζον

25.05.2012
O 65χρονος μουσικός και περφόρμερ παρουσίασε πνευμονικό οίδημα και οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική.

Είναι από τους πιο ενεργούς καλλιτέχνες τις ποπ αφού δεν έχει σταματήσει ποτέ τις συναυλίες, τις συμμετοχές σε δίσκους, τις ηχογραφήσεις στα στούντιο για soundtracks και άλμπουμ ενώ από πέρσι περιοδεύει σ όλο τον κόσμο με την Greatest Hits tour του τραγουδώντας τα καλύτερα τραγούδια της καριέρας του. Επίσης απ ότι κρίναμε από το ύφος του, στα τελευταία Grammy αν έκανε όσα σκεφτόταν όταν η Μαντόνα κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι σε ταινία (Materpiece για την ταινία της W.E) μάλλον θα γινόταν μακελειό.

Ο Σερ Έλτον Τζον (Elton John) σύμφωνα με το TMZ, μεταφέρθηκε στην κλινικη Cedars- Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες μετά από ένα σοβαρό πνευμονικό οίδημα και αναγκάστηκε να ακυρώσει τέσσερις συναυλίες του στο Λας Βέγκας και μία εμφάνιση στο Κολοσσαίο.

Ο 65χρονος μουσικός και τραγουδιστής βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης της τουρνέ του αλλά οι γιατροί τον συμβούλεψαν πως πρέπει να ξεκουραστεί πλήρως και να κάνει αντιβιοτική αγωγή προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

"Μου φαίνεται παράξενο που δε μπορέσω να παίξω στη Million Dollar Piano συναυλία στο Κολοσσαίο… Μ’ αρέσει πάρα πολύ να συμμετέχω στο σόου και θα νιώσω ένα δέος όταν επιστρέψουμε στο Κολοσσαίο τον Οκτώβριο. Το μόνο που έχω να πω στους φανς είναι να» Συγνώμη που δε μπορώ να είμαι μαζί σας" δήλωσε απογοητευμένος ο Τζον κι από τι λένε τα updates επέστρεψε σπίτι για να ακολουθήσει τις συμβουλές των ιατρών.

Κ.Π