Η Μπρίτνεϊ έφυγε από το πλατό του X Factor!

25.05.2012
Η 30χρονη κριτής στην πρώτη μέρα τη στη δουλειά δεν έκατσε και πολύ ώρα στη θέση της...

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) μαζί με τη Ντέιμι Ντέμι Λοβέιτο (Demi Lovato) είναι οι καινούριες προσθήκες στους κριτές του X Factor αλλά για την πρώτη δεν πήγε και τόσο καλά η πρεμιέρα στην καινούρια «δουλειά» της. Η 30χρονη τραγουδίστρια στην οποία η Νικόλ Σέριντζερ (Nicole Scherzinger) ευχήθηκε τα καλύτερα, χθες αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του X Factor την ώρα που τραγουδούσε κάποιος διαγωνιζόμενος το κομμάτι της «Hold it against me».

Όταν εκείνος που ήταν απέναντι της άρχισε να φαλτσάρει, η Μπρίτνει άφησε τους Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel), Λοβέιτο και L. Reid και απ’ ότι είπαν κάποιοι από το κοινό, φαινόταν πολύ αναστατωμένη και νευριασμένη. Η παραγωγή διαψεύδει όλα όσα ακούγονται λέγοντας πως η Μπρίτνει απλά χρειαζόταν ένα διάλειμμα το οποίο κράτησε λίγο παραπάνω αφού τραγούδησαν τέσσερα άτομα μπροστά στην άδεια καρέκλα της μέχρι να επιστρέψει.

Δεν ξέρουμε αν έχει αρχίσει πάλι τα ψυχολογικά της σκαμπανεβάσματα όπως τότε το 2008 –αν κι έχει ηρεμήσει σε σημείο εκνευρισμού- ή απλά βγήκε έξω για να πάρει αέρα αλλά τα σενάρια δεν θέλουν και πολύ να γίνουν επιστημονική φαντασία όταν έχεις τέτοιο παρελθόν…

Κ.Π