Η Ριάνα καλωσορίζει τη M.I.A...

25.05.2012
Μία φωτογραφία στο twitter είναι αρκετή για να προκαλέσει ντόρο για το τι μπορεί να ετοιμάζουν οι δύο τραγουδίστριες. Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ευτυχώς.

Η M.I.A είναι η μόνη που μπορεί να γράφει και να τραγουδάει κομμάτια εκτός mainstream υστερίας, να έχιε τη δική της μουσική κατηγορία αλλά να ακούγεται παντού και παράλληλα να κάνει και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως η Μαντόνα αλλά κι όπως η καινούρια της συνεργασία. Αν έχεις Twitter τότε μάλλον θα πρόσεξες τη φωτογραφία που ανέβασε η Ριάνα (Rihanna) μαζί της με λεζάντα “Welcome home” και κίνησε την περιέργεια διαφόρων τριγύρω.

Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εικόνα είναι πως η M.I.A υπέγραψε στην εταιρία του Τζέι Ζ (Jay Z), Roc Nation όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρία και θυμήσου ότι εκεί ανήκουν εκτός από την παραπάνω τραγουδίστρια και οι κυρίες Ρίτα Όρα(Rita Ora) Γουέιλ (Wale), Σακίρα (Shakira), Σάντιγκολντ (Santigold), Εστερ Ντιν (Ester Dean), Μικ Μιλ (Meek Mill) και Μέλανι Φιόνα (Melanie Fiona).

Η 36χρονη μουσικός και άλλα 100 πράγματα μαζί, ετοιμάζει τον δεύτερο της δίσκο Matangi και με την καινούρια συμφωνία θα έχει τις ευλογίες σύσσωμης της οικογενείας της Μπιγιονσέ (Beyonce) κι ελπίζουμε να κρατήσει το δικό της στυλ..

Κ.Π