Ο Κρις Μπράουν δε γουστάρει ομοφυλόφιλους ράπερ

31.07.2012
Ο 23χρονος περφόρμερ δεν δέχτηκε να σχολιάσει τίποτε που σχετίζεται με γκέι συνάδελφο του...

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) έχει τόσα νεύρα τελικά που τα λεξοτανίλ σηκώνουν τα χέρια ψηλά και οι ταπεινές διακοπές στο Saint Tropez δεν φαίνεται να τον ηρέμησαν καθόλου. Αρχικά αναφέρθηκε στην οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) που αυτές τις μέρες δεν είναι στα καλύτερα της αφού κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη διεκδίκηση της διαθήκης του αδερφού τους.

Επειδή είναι γνωστή η ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει ο Μπράουν στο είδωλο του, παρακάλεσε μέσω του δικαστηρίου του twitter να σταματήσουν οι διαμάχες και να μην ανακατεύουν τα παιδιά σ’ όλο αυτό το χαμό που έχουν προκαλέσει.

Τώρα ο λόγος που πρασίνισε ο 23χρονος rnb τραγουδιστής είναι ο καινούριος προστατευόμενος του Τζέι Ζ (Jay Z) Φρανκ Όσιαν (Frank Ocean) ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Ενώ ήταν στις Κάννες, βγήκε από ένα κλαμπ κι ένας δημοσιογράφος ζήτησε τη γνώμη του για το δίσκο του Όσιαν για να πάρει την αποστομωτική απάντηση “No Homo” γιατί η τεστοστερόνη του είναι σε τέτοια υψηλά επίπεδα που δε μπορεί να την ελέγξει πια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιο αυτό δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ και ο Μπράουν αρνήθηκε τα πάντα τουιτάροντας μία σειρά από στατους που έλεγαν «Η γνώμη μου για το θέμα του Όσιαν είναι….ν’ αγαπάς όποιον θες. Δικαίωμα σου», « Όλοι βιάζονται να κατηγορήσουν λάθος άτομα! Δείτε τον εαυτό σας και πείτε…. Κάνω κάτι για να βοηθήσω τον κόσμο;» κι άλλα τέτοια υπαρξιακά. Η αρχική δήλωση την οποία δε δέχτηκε ποτέ ότι έκανε σβήστηκε από το PRblog κ επίσης σημείωσε πως με τον συγκεκριμένο ράπερ όπως και με τους Odd Future στους οποίους ανήκει έχει ξανατσακωθεί στο ίντερνετ βγαίνοντας και πάλι γελοίος.