Κάρτνεϊ Λαβ σε Λάνα:"Αυτό το κομμάτι έχει γραφτεί για το αιδοίο μου"

31.07.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια τόλμησε να πει κομμάτι των Nirvana κι ακολούθησαν οι κλασσικές συνέπειες.

Χθες είχαμε πει πως η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) τραγούδησε στη συναυλία της στο Σύδνεϊ μία διασκευή του Heart- Shaped Box των Nirvana, με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο χωρίς να θυμίζει την αρχική εκδοχή και χρονομετρούσαμε πότε θα εμφανιστεί να σχολιάσει το γεγονός η γνωστή συνήθης ύποπτος και ειδήμων των θεμάτων του Κέρτ Κομπέιν (Kurt Cobain).

Η τουλάχιστον γραφική Κάρτνει Λαβ (Courtney Love) δεν υπήρχε περίπτωση να τ’ αφήσει να περάσει έτσι κι έκανε την εμφάνιση της λίγες ώρες αφότου ανέβηκε το βίντεο με την ερμηνεία της 25χρονης στάρλετ, ενημερώνοντας για το βαθύτερο-λαρύγγι- νόημα του κομματιού. Και αλίμονο της Λάνα αν ξανατραγουδήσει Nirvana χωρίς την άδεια της και κυρίως χωρίς να σκεφτεί ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος της.

«Το ξέρεις ότι αυτό το κομμάτι έχει γραφτεί για το αιδοίο μου, έτσι; 'Throw down your umbilical noose so i can climb right back,' umm, Σε κάποιους από τους στίχους συνέβαλα εγώ. Οπότε την επόμενη φορά που θα το τραγουδήσεις, σκέψου το αιδοίο μου εντάξει; (sic)" τιτίβισε η Λαβ στο twitter για ν’ ασχοληθούν γι’ άλλη μια φορά μαζί της, την ώρα που προσγειώνονται πάνω της το ένα μετά τα άλλο πακέτα μηνύσεων από πρώην δικηγόρους της.

Κ.Π