Οι Big Time Rush επιστρέφουν!

01.05.2013
Οι Big Time Rush θα κυκλοφορήσουν το πολύ-αναμενόμενο τρίτο τους album, 24/seven, στις 10 Ιουνίου.

Το album είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από σήμερα στο www.smarturlit.com/24seven, σε deluxe και standard έκδοση και αν το προ-παραγγείλετε από το iTunes θα λάβετε αμέσως εντελώς δωρεάν το τραγούδι “Like Nobody’s Around”.

Εκτός από το “Like Nobody’s Around”, όπου το video του έχει ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια views στο YouTube, το 24/seven θα περιλαμβάνει επίσης καινούριες ηχογραφήσεις από την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του hit show του Nickelodeon.

«Οι τέσσερις μας έχουμε γράψει τα περισσότερα τραγούδια του album και πραγματικά επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή της μουσικής που ο καθένας μπορούσε να ακούσει και να απολαύσει. Το 24/seven δείχνει ένα επίπεδο ανάπτυξης και ωριμότητας, διατηρώντας ακόμα τη διασκέδαση και την ξεγνοιασιά που είχαν οι BTR όταν ξεκίνησαν», δήλωσε το μέλος του συγκροτήματος Logan Henderson. «Οι fans μας και η σκληρή δουλειά ευθύνονται για αυτό το άλμπουμ και ακόμη περισσότερο αυτή η μπάντα. Δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσετε», πρόσθεσε ο Kendall Schmidt.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του album οι Big Time Rush θα ξεκινήσουν τη νέα τους περιοδεία “Summer Break Tour”. Η tour στην οποία θα είναι και η Victoria Justice, αρχίζει στις 21 Ιουνίου από το φημισμένο Gibson Amphitheatre στο Λος Άντζελες. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν σε πάνω από 38 πόλεις της Αμερικής, μεταξύ άλλων σε Νέα Υόρκη, Σικάγο και Ντάλας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία, παρακαλώ επισκεφθείτε www.SummerBreakTour.com.

Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Nickelodeon, Big Time Rush θα ξεκινήσει σύντομα. Αυτή η σεζόν βρίσκει τους καλούς φίλους να ηχογραφούν το νέο τους τρίτο studio album και να προετοιμάζονται για την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους. Τα παιδιά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι η μουσική έχει γίνει πιο ανταγωνιστική και η πίεση για να μείνεις αποδεκτός είναι πιο μεγάλη από ποτέ...

Το ολοκληρωμένο track listing του 24/seven:

1. 24/seven
2. Like Nobody's Around
3. Get Up
4. Song For You feat. Karmin
5. Run Wild
6. Crazy For U
7. Picture This
8. Confetti Falling
9. Amazing
10. We Are
11. Love Me Again*
12. Just Getting Started*
13. Untouchable*
14. Lost in Love featuring Jake Miller*
15. Na Na Na*

*μόνο στην deluxe έκδοση

www.btrband.com

www.columbiarecords.com