Μπι και Ζι οι πλουσιότεροι στον κόσμο!

20.09.2013
Το ζευγάρι είναι πρώτο στη λίστα με τους πιο πλούσιους celebrities για το 2013!!

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι Ζι (Jay Z) είναι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι το πλουσιότερο ζευγάρι της showbiz για το 2013.

Τα συνολικά τους κέρδη από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013 άγγιξαν το ποσό των 95 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με το Forbes η 32χρονη Μπιγιονσέ κέρδισε 11 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από ότι ο σύζυγός της χάριν της πολύ επιτυχημένης περιοδείας της στον κόσμο, η οποία της απέφερε κατά μέσο όρο περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ανά παράσταση

Στη δεύτερη θέση με τα ισχυρά ζευγάρια είναι ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) και η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen), που η περιουσία τους αυξήθηκε κατά 80 εκατ. δολάρια. Ο Μπρέιντι εξασφάλισε συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. δολαρίων με τους New England Patriots, ενώ και η Ζιζέλ συμμετέχει στο οικογενειακό εισόδημα με 42 εκατ. δολάρια!

Ακολουθούν οι Brangelina στη τρίτη θέση με τα κοινά τους κέρδη να αγγίζουν τα 50 εκατ. δολάρια. Η νέα του ταινία «World War Z» κέρδισε 537 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ και τα χρήματα που πήρε η Angelina για την ταινία «Maleficent», δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές στην τηλεοπτική κωμωδία «That '70s Show» Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις είναι στην τέταρτη θέση με 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Κιμ Καρντάσιαν και Κένι Γουέστ οι οποίοι συλλογικά και συνολικά κέρδισαν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ε.Σ.