"Επιφανειακοί" φίλοι η Μάιλι με τον Τζάστιν

14.02.2014
Τα δύο πρόσωπα που απασχολούν κατά κόρον τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, μοιράζονται ένα σπάνιο είδος φιλίας, που οι 'γνώστες' ονομάζουν 'απλώς επιφανειακή'.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και ο Τζάστιν Μπίμπερ(Justin Bieber) συνδένται με μία 'επιφανειακή' φιλία. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον νεαρό ενοχλημένο με τα σχόλια της Μάιλι, αλλά οι κοντινές πηγές τους αναφέρουν ότι είναι κάτι που θα έχει σύντομα ξεχαστει, γιατί δεν έχουν και καμία ιδιαίτερη σχέση, αλλά απλώς μια επιφανειακή φιλία.

"Βλέπουν σπάνια ο ένας τον αλλον, ίσως σε κάποια απονομή ή σε κάποιο πάρτυ" γράφει το Hollywood Life. "Η φιλία τους είναι πολύ επιφανειακή αλλά απο την άλλη είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούν, οι πορείες τους κάπου θα συγκλίνουν".

Τα πρόσφατα σχόλια της Σάιρους για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Μπίμπερ φαίνεται ότι ενόχλησαν πιο πολύ τους θαυμαστές του παρά τον ίδιο, αφού τηλεφώνησαν στην εκπομπή που εκεινη ήταν καλεσμένη για να την απειλήσουν ότι πρέπει να κλείσει το στόμα της (όχι με τόσο ευγενικά λογια)...

Ε.Σ.