Αγαπημένε Άγιε Βαλεντίνε

14.02.2014
Κάτι λίγα για τη γιορτή των λουλουδιών, των γλυκών και φυσικά των ερωτοχτυπημένων.

Σήμερα θα γεμίσουν οι οθόνες με τραγούδια, ταινίες, σκηνές, κι ό,τι άλλο σχετίζεται με τη γιορτή των ερωτευμένων με τον Άγιο Βαλεντίνο να είναι μπροστά στο χορό. Τα timelines θα φουλάρουν απο υποκοριστικά και καρδούλες, σοκολατάκια και λουλούδια θα κυκλοφορούν σ ένα ροζ σύμπαν αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι πραγματικοί ερωτευμένοι γελάνε με όλα αυτά και προσπερνάνε αυτή τη μέρα διακριτικά και χωρίς να μαρσάρουν χαλώντας την ημέρα των υπολοίπων που ετοιμάζονται τόσες μέρες για να τη γιορτάσουν αναλόγως.

Για τον έρωτα έχουν γραφτεί αμέτρητα κείμενα και στίχοι, όταν γίνεται θέμα συζήτησης και ακούγεται στα ηχεία αδειάζουν πακέτα τσιγάρων, το αλκοόλ δε σταματάει να ρέει, τα χαμόγελα και τα δάκρυα κάνουν ταυτόχρονα την εμφάνιση τους . Του αξίζει μια γιορτή διαρκείας κι όχι 24 ωρών μόνο αλλά όπως και να ‘χει γιορτάστε τον όπως του αξίζει κι όπως σας βγαίνει.

Τα παρακάτω τραγούδια μπορεί να μην είναι τα τυπικά "βαλεντίνικα" αλλά τα έχουμε μέσα στα αγαπημένα αγαπησιάρικα κομμάτια για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Κ.Π

*η φώτο είναι από δρόμο του Μιλάνου