Πρόβα νυφικού για Κούρκουλο - Δημητρακοπούλου

14.02.2014
Ο Αλκης Κούρκουλος αρραβωνιάζεται την Ευγενία Δημητρακοπούλου όχι στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της παράστασης «Πρόβα νυφικού» που από τις 22 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Θεάτρο υπό τα σκηνοθετικά σκήπτρα του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Σωτήρη Χατζάκη. Πρόκειται για την θεατρική διασκευή του θρυλικού μυθιστορήματος της Ντόρας Γιαννακοπούλου, που, μετά την τεράστια εκδοτική και τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή. Στο πλάι τους πολλοί άλλοι πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως οι : Θέμις Μπαζάκα, Δανάη Σκιάδη, Αλεξάνδρα Παλιολόγου, Θέμης Πάνου Νικόλας Παπαγιάννης κ. ά.

Ο Αλκης Κούρκουλος αρραβωνιάζεται την Ευγενία Δημητρακοπούλου όχι στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της παράστασης «Πρόβα νυφικού» που από τις 22 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί στο Εθνικό Θεάτρο υπό τα σκηνοθετικά σκήπτρα του Καλλιτεχνικού του Διευθυντή, Σωτήρη Χατζάκη.

Πρόκειται για την θεατρική διασκευή του θρυλικού μυθιστορήματος της Ντόρας Γιαννακοπούλου, που, μετά την τεράστια εκδοτική και τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή.

Στο πλάι τους πολλοί άλλοι πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως οι : Θέμις Μπαζάκα, Δανάη Σκιάδη, Αλεξάνδρα Παλιολόγου, Θέμης Πάνου Νικόλας Παπαγιάννης κ. ά.