Κυκλοφορεί το soundtrack του VAMPIRE ACADEMY

17.02.2014
Το soundtrack από την επερχόμενη ταινία VAMPIRE ACADEMY κυκλοφορεί ψηφιακά στις 3 Φεβρουαρίου και το cd στις 10 Φεβρουαρίου
Περιλαμβάνει τραγούδια των Katy Perry, Sky Ferreira, Goldfrapp, Iggy Azalea, Natalia Kills, Au Revoir Simone, Jaymes Bullett, Max Frost, Bear In Heaven, Rainy Milo και ένα αποκλειστικό track από τους CHVRCHES
Το soundtrack από την επερχόμενη ταινία VAMPIRE ACADEMY κυκλοφορεί ψηφιακά στις 3 Φεβρουαρίου και το cd στις 10 Φεβρουαρίου. To line-up των καλλιτεχνών περιλαμβάνει την Katy Perry, τους Goldfrapp, την Sky Ferreira και πολλούς άλλους. Οι Indie darlings CHVRCHES (Iain Cook, Martin Doherty και Lauren Mayberry) συνεισφέρουν με ένα self-produced αποκλειστικό track, διασκευή του ‘Bela Lugosi’s Dead’ των Bauhaus. H ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 13 Φεβρουαρίου.

Το άλμπουμ παρουσιάζει ένα εκλεκτικό line-up με τα “In Your Grave” της Jaymes Bullet (ακυκλοφόρητο), “Red Lips” της Sky Ferreira, “Nice and Slow” του Max Frost, “Thea” των Goldfrapp, “Boys Don’t Cry” της Natalia Kills, “Bounce” της Iggy Azalea, ”Sinful Nature” των Bear In Heaven, “Think About It” του Naughty Boy, “Rats” της Rainy Milo (ακυκλοφόρητο), “Spiritual” της Katy Perry, “Crazy” των Au Revoir Simone και το προαναφερθέν αποκλειστικό track των CHVRCHES “Bela Lugosi's Dead”. Οι CHVRVCHES λένε "Το ’Bela Lugosi's Dead’ είναι ένα καθοριστικό, κλασσικό για το είδος. Ήταν σε ίσα μέρη συναρπαστικό και αποθαρρυντικό που επιχειρήσαμε μια αναμόρφωση σε αυτό το απίστευτο τραγούδι. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι κάναμε τον The Count (χαρακτήρας/δράκουλας στο Sesame Street) περήφανο”. Ενώ ο music supervisor Howard Paar, προσθέτει "Νομίζω πως όλοι αισθανθήκαμε την μεγάλη ευθύνη να συλλάβουμε το πνεύμα των βιβλίων με τα τραγούδια που επιλέξαμε. Ελπίζω όλοι να διασκεδάσουν ακούγοντας το soundtrack όσο και εμείς όταν το φτιάχναμε”.
Το VAMPIRE ACADEMY είναι μία επιτυχημένη σειρά από έξι νεανικές, υπερφυσικές, ρομαντικές νουβέλες της Richelle Mead. Το πρώτο βιβλίο της σειράς, Vampire Academy, κυκλοφόρησε το 2007. Μέχρι το 2013 η σειρά είχε πουλήσει 8 εκατομμύρια αντίτυπα σε 35 χώρες. Με τους ασεβείς χαρακτήρες και την ξεχωριστή φωνή της Richelle, το Vampire Academy έχει θέσει εκτός ‘παιχνιδιού’ οτιδήποτε άλλο διαβάζει το νεανικό ενήλικο κοινό.