Η Μπρίτνεϊ είναι καλωδιωμένη 24 ώρες το 24ωρο!

17.02.2014
Η 32χρονη τραγουδίστρια ζει κι αναπνέει υπό αυστηρό έλεγχο.

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει κάνει δυναμική επιστροφή αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει επανέλθει πλήρως και η ψυχική της υγεία. Είχαμε πει πριν καιρό πως δεν της επιτρέπουν να έχει δικό της κινητό αλλά τώρα οι δηλώσεις μιας ανώνυμης πηγής στο περιοδικό Heat δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τρομαχτική κατάσταση που επικρατεί.

«Οι σωματοφύλακες της Μπρίτνεϊ που είναι μαζί της 24 ώρες μαζί της δίνουν αναφορά στον πατέρα της συνέχεια λέγοντας του οτιδήποτε κάνει και λέει. Δεν έχει πιστωτικές κάρτες, όλες τις οικονομικές συναλλαγές τις κάνει μαζί του, δεν τις επιτρέπουν να πίνει αλκοόλ και την έχει αναλάβει διατροφολόγος.» ανέφερε.

Επίσης πρόσθεσε πως έχει ακόμα και βοηθό που της δίνει την οδοντόβουρτσα της με την οδοντόκρεμα πάνω γιατί η 32χρονη ποπ σταρ ξεχνάει να πλύνει τα δόντια της και πίνει μόνο από καλαμάκι λόγω μιας φοβίας (germaphobe) που έχει με τα συσκευασμένα κουτάκι και μπουκάλια.

Αυτός ο αυστηρός έλεγχος έχει επιπτώσεις και στη σχέση της με τον καινούριο σύντροφο της Ντέιβ Λουκάντο (Dave Lucado) αφού δεν την αφήνουν να πάρει τηλέφωνα ή να στείλει μηνύματα (έχει βοηθό και γι αυτό), τον μονο αριθμό που την αφήνουν να πάρει είναι αυτός του Ντέιβ ενώ δε μπορεί να μπει στο ίντερνετ χωρίς να την επιβλέπουν.

Κ.Π