Oι AC/DC γιορτάζουν 40 χρόνια

18.02.2014
Η αγαπημένη ροκ μπάντα ετοιμάζεται να πάρει τους δρόμους.

Πριν λίγες μέρες ο Μπρους Σπρινγκστιν (Bruce Springsteen) εμφανίστηκε στα πλαίσια της περιοδείας του στο Περθ της Αυστραλίας εκεί δηλαδή όπου μεγάλωσε ο πρώτος τραγουδιστής των AC/DC, Μπον Σκοτ (Bon Scott) και το Βοss τραγούδησε το Highway to Hell με άλλους τρεις κιθαρίστες στη σκηνή.

Τώρα οι AC/DC ανακοίνωσαν πως με αφορμή τον εορτασμό τω 40 χρόνων τους στη μουσική θα μπουν στο στούντιο ύστερα από έξι χρόνια απουσίας (το τελευταίο τους άλμπουμ ήταν το Black Ice το 2008) και θα ετοιμάζουν επετειακές συναυλίες.

« Έχουν περάσει 40 χρόνια από τη δημιουργία της μπάντας οπότε λέμε να προσπαθήσουν να κάνουμε 40 εμφανίσεις για να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές μας για την αιώνια αφοσίωση τους. Ειλικρινά έχουμε τους καλύτερους θαυμαστές στον κόσμο και εκτιμούμε καθένα απ’ αυτούς ξεχωριστά οπότε παρ όλο που έχουμε αρχίσει να μεγαλώνουμε πρέπει να βγούμε εκεί έξω. Και ξέρεις κάτι; Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που κάναμε περιοδεία και το θέλω πάρα πολύ.» δήλωσε ο frontman τους Μπράιαν Τζόνσον (Brian Johnson) στον ραδιοφωνικό σταθμό Gater.

K.Π