Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν...

18.02.2014
Αν οι ερωτικές σερενάτες είναι μία διαχρονική παράδοση, τότε το ίδιο είναι και τα τραγούδια του χωρισμού.

Η Toni Braxton και ο Kenneth ‘Babyface’ Edmonds έχουν «Αγαπήσει, Παντρευτεί και Χωρίσει».

Τα δύο βραβευμένα με Grammy ινδάλματα της R&B σκηνής, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν με το, με ειλικρίνεια τιτλοφορημένο άλμπουμ “Love, Marriage and Divorce” τη συνεργασία τους που ξεκίνησε το 1992 με το τραγούδι “Give You My Heart” (από το soundtrack της ταινίας ‘Boomerang’). Υπάρχει μια σαφής χημεία μεταξύ αυτών των διάσημων ταλέντων, η οποία φαίνεται να υποκύπτει στα προσωπικά τους άγρια, ταραχώδη ​​πάθη, παρ όλα αυτά γίνεται αμέσως ξεκάθαρο ότι εδώ δεν θα υπάρξουν οποιεσδήποτε προσωπικές αποκαλύψεις.

Το "Hurt You" είναι το πρώτο single από το άλμπουμ. Στο κομμάτι, που την παραγωγή έκανε ο Babyface, οι δύο βετεράνοι τραγουδούν για τις δυσκολίες του να είσαι σε μια σχέση, για την απιστία και την λύπη.

Το ‘Roller Coaster’ είναι σαν διάγραμμα για τα σκαμπανεβάσματα των ερωτικών σχέσεων (‘Cause I love you, hate you’). Τα συναισθήματα είναι αντιφατικά στα ‘Take It Back’ και ‘Reunited’, ενώ το ‘The D Word’ εκφράζει καλαίσθητα τη λύπη και την απογοητευση των ερωτικών σχέσεων.

Το ‘Love Marriage & Divorce’ αντηχεί τον πλούσιο r’n’b ήχο του 1990 του οποίου ηγήθηκε ο Babyface, και αυτό το κάνει ακόμα πιο γοητευτικό.