Τσικνοπέμπτη στον Μπούφο με τον... Batman!

18.02.2014
Την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, ο Μπούφος το γλεντάει μαζί με τον... Batman!|

Στο νεοκλασικό της Καρόρη ψήνουμε, πίνουμε και χορεύουμε από τις 8 το απόγευμα και μέχρι πρωίας.

Τις μουσικές την ιδιαίτερη αυτή μέρα των Αποκρεών, αναλαμβάνει ο θρυλικός Batman του Νέου Κόσμου, με όλα τα κλασικά και αγαπημένα, παλιά και καινούρια, ελληνικά λαϊκά τραγούδια.

Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 8!

Ο ΜΠΟΥΦΟΣ
café – salami bar

Καρόρη 4 & Αγ. Ειρήνης, Αθήνα
τηλ.: 210 3211117
https://www.facebook.com/mpoufosbar

-------------------------------------------------

Ο «Μπούφος» είναι το νέο, all day bar, στέκι στο κέντρο της Αθήνας, που στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του 1920 στην οδό Καρόρη (ανάμεσα και παράλληλα στις οδούς Αβραμιώτου και Αιόλου), στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Το team του χώρου αναζήτησε και εντόπισε με γούστο και επιμονή, μία εξαιρετική ποικιλία από σαλάμια, αλλαντικά και τυριά, καθώς και σπάνια και μοναδικά αλίπαστα, από εξαιρετικούς Έλληνες μικροπαραγωγούς (δείτε στο συνημμένο αρχείο pdf αναλυτικά το μενού).

Έτσι ο «Μπούφος» με το πρωτότυπο concept café-Σαλάμι-Μπαρ, γίνεται το πρώτο Σαλάμι-Μπαρ που γεννιέται στην Αθήνα και κάνει τη δική του ξεχωριστή πρόταση στους φίλους του κέντρου. Στον πλούσιο κατάλογο του Μπούφου βρίσκουμε προϊόντα από τις Κυκλάδες, την Κρήτη, την Βόρειο Ελλάδα, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα και άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Και όλα αυτά ακούγοντας ωραίες, καλοδιαλεγμένες μουσικές σε ήχους jazz, funk, blues και soul από γνωστούς μουσικούς παραγωγούς και djs.