Metropolis Sandwich: Παστράμι γαλοπούλας και κασέρι Βόλου στη Βουλής

26.03.2015
Εδώ και λίγες ημέρες το Metropolis Sandwich άνοιξε τις πύλες του, στην οδό Βουλής, στον αριθμό 9-11 στο Σύνταγμα. Μέσα σε λίγα τετραγωνικά, ένας μεγάλος ξύλινος πάγκος, προθήκες με λαχανικά και φρούτα, ανοιχτές βιτρίνες με αλλαντικά και τυριά, ζεστό ζυμωτό ψωμί.

Εδώ μπορεί κανείς να φτιάξει το σάντουϊτς της αρεσκείας του υπό την καθοδήγηση του chef. Η φιλοσοφία του Metropolis Sandwich έγκειται στην άμεση διάδραση και συμμετοχή του πελάτη. Στον ανοιχτό ξύλινο πάγκο κόβονται και ετοιμάζονται όλα μπροστά στα μάτια σου.

Σημείο αναφοράς του μενού, οι άριστες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί κανείς να επιλέξει κάποιες από τις έτοιμες προτάσεις του καταλόγου, σε ανοιχτό ή κλειστό σάντουϊτς ή να εμπιστευτεί τις αγαπημένες του γεύσεις και να αφεθεί στα χέρια του chef.

Πληθωρικά σάντουϊτς με παστράμι γαλοπούλας και κασέρι Βόλου σε φρέσκο ζυμωτό ψωμί, τσιαπάτα με παστουρμαδέλα, φέτα και αγγουράκι τουρσί, χοιρινό ψητό με γραβιέρα Τήνου, αλλά και carpaccio από Entrecote σε φρυγανισμένο ζυμωτό ψωμί με άρωμα λευκής τρούφας παρασκευάζονται καθημερινά. Εδώ θα βρεις και τα Metropolis Burgers με κοτόπουλο και σάλτσα Savora και με μοσχαρίσιο κιμά με καπνιστή πανσέτα και κασέρι Βόλου.

%PHOTO4%

Το Metropolis Sandwich είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, που απευθύνεται σε όλους όσους κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας και αναζητούν ένα ελαφρύ αλλά απολύτως υγιεινό γεύμα. Μπορούν να το απολαύσουν είτε στον εξωτερικό χώρο, είτε να το πάρουν μαζί τους.

Στον δεύτερο όροφο ένας τριθέσιος καναπές και ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι συνθέτουν σκηνικό από σαλόνι σπιτιού. Στο τραπέζι μπορεί να φιλοξενηθούν μέχρι και 8 άτομα, ιδανικό για business lunch ή για τις ώρες μετά το γραφείο, απολαμβάνοντας εκτός από σάντουϊτς, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών και μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιϊες.

Το Metropolis Sandwich λειτουργεί προς το παρόν καθημερινά σε ωράριο καταστημάτων, εκτός Κυριακής που είναι κλειστό. Στο άμεσο διάστημα θα παραμένει ανοιχτό και το βράδυ με κρασί και ποικιλίες. Υπηρεσία delivery πολύ σύντομα.

Metropolis Sandwich: Βουλής 9-11, Σύνταγμα

Τηλ. 210-3222122

www.metropolissandwich.gr