Χριστίνα Παππά: "Θέλω να δοκιμάζω νέες γεύσεις"

12.08.2009
H ηθοποιός Χριστίνα Παππά μας φιλοξενεί στο εστιατόριο «Υδρία» που διατηρεί μαζί με πολύ καλό της φίλο.

H ηθοποιός Χριστίνα Παππά μας φιλοξενεί στο εστιατόριο «Υδρία» που διατηρεί μαζί με πολύ καλό της φίλο.

Η κοινωνικότητά της και η αγάπη της για την παρέα ήταν οι αφορμές να δημιουργήσει το συγκεκριμένο εστιατόριο.

«Είμαι κοινωνικός άνθρωπος, μου αρέσουν οι γεύσεις και το ωραίο φαγητό. Ολη η διαδικασία της μαγειρικής είναι ιεροτελεστία. Μου αρέσει όταν είμαι σπίτι να μαγειρεύω για τους φίλους μου. Θέλω να δοκιμάζω καινούργιες γεύσεις

Οι σχέσεις της με τη μαγειρική στην αρχή δεν ήταν αρκετά καλές... Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να τη λατρεύει και να δημιουργεί.

«Η μαγειρική θέλει θέληση. Με λίγη δόση φαντασίας μπορείς να φτιάξεις υπέροχες γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες.» Στην ερώτηση εάν έχει φτιάξει κάτι πάρα πολλές φορές για να το πετύχει, μέσα σε ένα κλίμα αστεϊσμού μας είπε: «Ναι. Προσπαθώ να φτιάξω πατάτες τηγανητές και δεν τα καταφέρνω...».

Μας προσφέρει συνταγές τις οποίες θα μπορούσε κάποιος να τις θεωρήσει αμβροσία, μια και οι δημιουργίες φτιάχνονται στην Πλάκα, που είναι γνωστή από την αρχαιότητα.

[Η υδρία είναι ένα αγγείο που είχαν στην αρχαιότητα για να βάζουν το νερό. Η ονομασία και η τοποθεσία του μαγαζιού (αρχαία παλαιά αγορά) σε ταξιδεύουν σε περασμένους αιώνες.]