Ντόλι Πάρτον: η μυστική επέμβαση και ο καρκίνος

25.07.2013
Η διάσημη, πληθωρική τραγουδίστρια της κάντρι λέγεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δημοσιεύματα θέλουν την Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) να έχει υποβληθεί σε μια λεπτή –μυστική- χειρουργική επέμβαση προκειμένου να μειωθεί η απειλή του καρκίνου που κρίθηκε ότι πλησίαζε.

Συγκεκριμένα η 67χρονη τραγουδίστρια, που έχει μεγάλη αδυναμία στις πλαστικές επεμβάσεις, λέγεται ότι έπασχε χρόνια από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που όμως τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί.

Άρχισε λοιπόν να αδυνατίζει επικίνδυνα και αφού έχασε 10 κιλά, οι γιατροί θεώρησαν ότι έφτασε "ώρα μηδέν", δίνοντας το πράσινο φως για μια επέμβαση που κράτησε πέντε ώρες και αφορούσε στην εισαγωγή ενός εμφυτεύματος στον οισοφάγο της με σκοπό να μην αφήσει την ασθένεια να έχει άσχημη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον "National Enquirer" οι γιατροί θεώρησαν ότι αυτή ήταν η μόνη λύση δεδομένου ότι ο κίνδυνος ενός καρκίνου στον οισοφάγο –που έχει και πολύ υψηλά επίπεδα θνησιμότητας- ήταν όρατός.

"Έργο τέχνης", χαρακτηρίζει το εμφύτευμα που επιλέχτηκε για την Ντόλι Πάρτον το δημοσίευμα τονίζοντας ότι η ίδια "ήξερε ότι κάτι δραστικό έπρεπε να γίνει αλλιώς θα πέθαινε".

Σιδερένια…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί ας θυμηθούμε το τραγούδι που έγραψε και τραγούδησε η Ντόλι Πάρτον το 1973, αλλά έμελε να το κάνει διάσημο -και σχεδόν ταυτόσημο με το όνομά της- η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston): "I will always love you".


Ζ. Κ.