Ποιά εκπομπή θα παρουσιάζει η Ελένη στον Alpha;

25.07.2013
Μετά από μήνες φημολογίας με σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ήθελαν το συμβόλαιο της Ελένης να μην ανανεώνεται από τον Alpha λόγω οικονομικού, χθες ο σταθμός έδωσε την καλύτερη απάντηση.

Το συμβόλαιο της ωραίας Ελένης ανανεώθηκε όχι για 1 όχι για 2, αλλά για 3 χρόνια μέχρι το 2016! Και το επόμενο ερώτημα που τίθεται είναι, τι εκπομπή θα παρουσιάζει;

Μην ξεχνάμε ότι είχαν ακουστεί, επίσης, διάφορες φήμες που την ήθελαν να εγκαταλείπει τη ζώνη 13.00-16.00 και την εκπομπή «Ελένη» και να μεταφέρεται στο prime time κι όχι σε καθημερινή βάση.

Δεδομένου λοιπόν ότι η Ελένη έχει ανοίξει επικοινωνία με τους θαυμαστές της μέσω Twitter, ένας follower της τη ρώτησε εάν θα είναι «από το ίδιο πόστο πριν τους Δέστε τους».

Νωρίτερα η Ελένη είχε σπεύσει να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές που της είχαν στείλει, tweetαροντας:

"Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Η αλήθεια είναι πως είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενη" κι ανέβασε μαζί μια κοντινή φωτογραφία του προσώπου της.

Στην επίμαχη ερώτηση, λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια απάντησε «ναι, από το ίδιο πόστο», βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αντικατάστασής της στη μεσημεριανή ζώνη. Συνεπώς, περισσότερη "Ελένη" από το φθινόπωρο τους δέκτες μας κανονικά καθημερινά στη 1 το μεσημέρι.

Ν.Ε.