Οι μαμάδες Αλίκη, Τζένη & Ζωή στον πιο γλυκό ρόλο της ζωής τους [photos]

08.05.2016
Αλίκη, Τζένη και Ζωή... Δε χρειάζονται επίθετο αφού και μόνο το μικρό τους όνομα αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι αναφερόμαστε στις τρεις πιο αγαπημένες κι εμπορικές σταρ του ελληνικού κινηνματογράφου με τα εισιτήρια των ταινιών όπου πρωταγωνιστούσαν να χτυπάν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αν και είχαν ακουστεί πολλά για τη μεταξύ τους σχέση, τελικά ο χρόνος έδειξε ότι οι τρεις σταρ δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν και δικαίως αφού η καθεμία ήταν ξεχωριστή και τόσο διαφορετική από την άλλη, οπότε κατ' επέκταση είχε κερδίσει και το δικό της κοινό.

Οι ρόλοι που υποδύθηκαν στο θέατρο και τον κινηματογράφο αναρίθμητοι κι ειδικά τους δεύτερους τους απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα χάρη στην προβολή των ταινιών από την τηλεόραση, αλλά και το Διαδίκτυο όπου έχουν ανεβεί πλέον.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας συγκεντρώσαμε σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο του Έθνους όπου μπορούμε να απολαύσουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη στον πιο γλυκό, τρυφερό κι ίσως πιο αγαπημένο τους ρόλο, αυτόν της μητέρας.