Ντελεβίν: Η bisexual θεά της μόδας παίρνει σύνταξη στα 22! [photos]

24.08.2015
Φήμες θέλουν τη δίμετρη bisexual θεά της μόδας να παραιτείται από την πασαρέλα για να αφοσιωθεί στην άλλη της αγάπη, το σινεμά! Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξεχωρίζει για την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της, το χιούμορ και την ευστροφία της

Φήμες θέλουν τη δίμετρη bisexual θεά της μόδας να παραιτείται από την πασαρέλα για να αφοσιωθεί στην άλλη της αγάπη, το σινεμά! Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξεχωρίζει για την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της, το χιούμορ και την ευστροφία της.

Όταν η Cara Delevingne έληξε την συνεργασία της με την Storm Models, το agency που έχτισε την καριέρα της στο μόντελινγκ, οι φήμες για την παραίτησή της από τον χώρο της μόδας - τον οποίο σε γενικές γραμμές δεν συμπαθεί - φούντωσαν.

Σύμφωνα, όμως με συνέντευξή της στο έντυπο Hollywood Reporter, η διάσημη Βρετανίδα διστάζει να αφήσει ακόμα τον κόσμο της μόδας, απλά θα παγώσει για λίγο καιρό τις εμφανίσεις της.

«Δεν θα σταματήσω το μόντελινγκ, δεν παίρνω σύνταξη» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο που παρόλα αυτά δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει πασαρέλα και επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας. «Απλά αυτή την εποχή κάνω ταινίες» εξήγησε η 22χρονη που αυτή την εποχή προωθεί την νέα της ταινία ‘Paper Towns’ ενώ συμμετέχει σε ακόμα 6 ταινίες, τα ‘Tulip Fever’, ‘London Fields’, ‘Kids in Love’, ‘Pan’, ‘Suicide Squad’ και ‘Valerian’ and the ‘City of a Thousand Planets’.