Βουτσάς - Κατσαβού: Τσακώθηκαν λίγο πριν το γάμο!

29.02.2016
Δύο μέρες μετά το γάμο τους (παντρεύτηκαν με πολιτικό το Σάββατο 27/2) και ο Κώστας Βουτσάς με τη σύζυγο του, πλέον, Αλίκη Κατσαβού βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή, Happy day.

Μάλιστα, τους είχαν και μία έκπληξη, αφού στην εκπομπή έπαιξε σκηνή από σειρά, που είχαν συνεργαστεί, πριν 26 χρόνια! Τότε, η Κατσαβού ήταν μόλις 15.5 χρόνων και κανείς δεν περίμενε ότι οι δυο τους μετά από χρόνια θα βρίσκονταν παντρεμένοι και μάλιστα, σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατούν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε αν ο Βουτσάς είχε φλερτάρει τη νεαρή Κατσαβού κι εκείνη έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν με είχε φλερτάρει καθόλου, ήμουν και πολύ νέο κορίτσι, ήμουν 15. Είναι πολύ σοβαρός, επαγγελματίας. Πολύ γλυκός, πολύ ευγενικός», είπε. Και ο δημοφιλής ηθοποιός συμπλήρωσε: «Προσέχω πάρα πολύ. Και στο θέατρο που έρχονται τα κοριτσάκια, αν κανένα κορίτσι προσπαθεί... τους διώχνω».

Ωστόσο, οι νιόπαντροι αποκάλυψαν ότι τσακώθηκαν λίγο πριν το γάμο!

Αν και δεν τσακώνονται ποτέ, τη μέρα του γάμου τους έγινε μία εξάιρεση. Και το ζεύγος είχε το καβγαδάκι του. Ο λόγος; Μία γραβάτα. Όπως εξήγησαν, ο Βουτσάς φόρεσε στον πολιτικό γάμο μία γαλάζια σατέν γραβάτα. Η σύντροφός του, όμως, ήθελε μία ροζ να πηγαίνει με το νυφικό. Έριξαν το μικρό το καβγαδάκι τους, αλλά όπως είδαμε στη συνέχεια, πέρασε του γαμπρού!