Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλά για την περιπέτεια της υγείας του

16.10.2016
Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του που τον οδήγησε στο θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς για και τις δύσκολες ώρες που πέρασε μίλησε ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος. Σε συνέντευξή του στη Real News, αποκάλυψε τις στιγμές που λύγισε, αλλά άντλησε δύναμη από τον ερχομό του εγγονού του.

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Όπως τόνισε, το πρόβλημα υγείας του το δημιούργησε μία αυτοσχέδια δίαιτα. «Έκανα μόνος μου μία δίαιτα. Την είδα και επιστήμονας. Έκανα το εξής μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γέύμα τη μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή, έτρωγα κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μία σαλάτα και όταν επέστρεφα στις 3 το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν μεγάλο λάθος, μπορεί να χάνεις λίπος, αλλά χάνεις και μυϊκό ιστό», συνέχισε.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος αποκάλυψε ότι τις ώρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο έβλεπε βίντεο και φωτογραφίες του εγγονού του, τονίζοντας ότι έφτασε στο σημείο να λυγίσει, αλλά πήρε δύναμη από τον εγγονό του.