Khloe Kardashian: Ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για την απιστία του συντρόφου της

26.04.2018
Khloe Kardashian: Ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για την απιστία του συντρόφου της
Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη αποκάλυψη, περισσότερες λεπτομέρειες για το σκάνδαλο της απιστίας βγαίνουν στη δημοσιότητα

Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη πως ο σύντροφος της Khloe Kardashian, Tristian Thompson, απάτησε την 33χρονη σταρ όσο εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, το οποίο εκείνη γέννησε στις 12 Aπριλίου.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του Us Weekly, ο Tristian απατούσε την Kardashian στέλνοντας μηνύματα σε κοπέλες στο Instagram, όσο εκείνη ήταν έγκυος. "Ο Tristian συνηθίζει να στέλνει σε κορίτσια. Τις βρίσκει στο Instagram και μετά τις συναντάει. Του αρέσουν οι εξωτικές κοπέλες με μεγάλα οπίσθια", είπε μια πηγή.

Και οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί. Σύμφωνα με φήμες, ο διάσημος αθλητής είχε απατήσει την σταρ με πέντε διαφορετικές γυναίκες, με κάποιες απο τις οποίες είχε σχέση που είχε κρατήσει για μήνες. Μια μάλιστα από αυτές, είπε πως είχε περάσει τη νύχτα μαζί του μία μέρα πριν το baby shower της Khloe.

Σύμφωνα με μια ακόμη πηγή, ο Tristan "έχει μετανιώσει απίστευτα για ό,τι έχει γίνει και θέλει να την Khloe να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και χρόνο για να δεθούν ως οικογένεια". Η Khloe μένει ακόμη στο Cleveland, όπου ο Tristan μένει λόγω της ομάδας του, Cavaliers, και "προσπαθεί να επεξεργαστεί όσα έχουν συμβεί". "Βρίσκεται ακόμη σε φάση άρνησης", είπε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον. "Ξέρει τι γίνεται και ακόμη προσπαθεί να το χωνέψει, αλλά μέχρι τώρα έχει καταφέρει να το προσπεράσει και να κοιτάξει μπροστά στο μέλλον".