Ο Αρονόφσκι σκηνοθετεί Metallica και Lou Reed!

04.11.2011
Εκείνος ο σκηνοθέτης που σ’ έκανε πέρσι να φοβάσαι να δεις καθρέφτες γύρω σου ακόμα και τα τζάμια του μετρό και σε στοίχειωσε με μαύρους και λευκούς κύκνους, θα πάει στο μεταλάδικο σύμπαν για να δοκιμάσει παγωμένο μέλι. Υπότιτλους τώρα. Ο Ντάρεν Αρονόφσκι(Darren Aronofsky) θα συνεργαστεί με την περιβόητη, για πολλούς αμφιλεγόμενη, γι άλλους ιστορική

Τζέιμς Χέτφιλντ (James Hetfield) ετοιμάσου να βγάλεις λεπίδες. Εκείνος ο σκηνοθέτης που σ’ έκανε πέρσι να φοβάσαι να δεις καθρέφτες γύρω σου ακόμα και τα τζάμια του μετρό και σε στοίχειωσε με μαύρους και λευκούς κύκνους, θα πάει στο μεταλάδικο σύμπαν για να δοκιμάσει παγωμένο μέλι. Υπότιτλους τώρα. Ο Ντάρεν Αρονόφσκι(Darren Aronofsky) θα συνεργαστεί με την περιβόητη, για πολλούς αμφιλεγόμενη, γι άλλους ιστορική συνεργασία αυτής της χρονιάς , δηλαδή το- τι τραβάνε αυτές οι χορεύτριες- "Lulu" από τους Metallica και τον Lou Reed.

Θα σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ του κομματιού Iced Honey με διευθυντή φωτογραφίας τον Μάθιου Λιμπρατίκ (Matthew Libratique) και θα προσγειωθεί μέχρι τέλος του μήνα. Ο Libratique είναι στα credits αρκετών καταραμένων ταινιών του Αρονόφσκι όπως ο Μαύρος Κύκνος, Η πηγή της ζωής, Ρέκβιεμ για ένα όνειρο οπότε καταλαβαίνεις πως το συγκεκριμένο βίντεο δε θα το ξεχάσουμε πολύ εύκολα. Αρκεί να μην το σχολιάσουν οι Beavis and Butthead οι οποίοι επιστρέφουν (επιτέλους) μετά από τόσα χρόνια..

Κ.Π