Coldplay: "Δεν πήραμε το Brit επειδή το αξίζαμε"

23.02.2012
Υπάρχει και καινούρια συνέχεια των κρίσεων αυτοπεποίθησης και ταλέντου που έχουν πιάσει τελευταία τον Μάρτιν όπως τότε που έλεγε πως η Lady Gaga γράφει καλύτερα απ’ αυτόν, ότι δε θα μπορούσε να κάνει σόλο καριέρα , το άλλο με την Adele και τις ποπ σταρ τις οποίες οι Coldplay δε μπορούν ανταγωνιστούν και μπορεί ν’ αποσυρθούν σύντομα.

Ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) μάλλον έχει ξεκινήσει να ξαπλώνει στο ντιβάνι κάποιου ψυχολόγου και η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) του κρατάει το χέρι. Υπάρχει καινούρια συνέχεια των κρίσεων αυτοπεποίθησης και ταλέντου που τον έχουν πιάσει τελευταία όπως τότε που έλεγε πως η Lady Gaga γράφει καλύτερα απ’ αυτόν, ότι δε θα μπορούσε να κάνει σόλο καριέρα , το άλλο με την Adele και τις ποπ σταρ τις οποίες οι Coldplay δε μπορούν ανταγωνιστούν και μπορεί ν’ αποσυρθούν σύντομα.

Το καινούριο θέμα του αφορά το Brit καλύτερης αγγλικής μπάντας που κέρδισαν οι Coldplay κι άφησαν τους Kasabian, Arctic Monkeys, Elbow και Chase and Status να πάνε σπίτι με άδεια χέρια. Όπως είπε τους έδωσαν το βραβείο γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή και είναι κάτι σαν μονοπώλιο

“Για να είμαι ειλικρινής, οι περισσότερες αγγλικές μπάντες έχουν διαλυθεί. Οι Blur , οι Pulp, οι Take That… είμαστε το μόνο συγκρότημα που έχει μείνει! Αλλά όπως και να χει θα το δεχτούμε το βραβείο.” Επίσης αυτό που θέλουν να κάνουν τώρα είναι να γίνουν επιχειρηματίες και μέχρι το 2016 να έχουν τελειώσει τις διαδικασίες για ν’ ανοίξουν εστιατόρια και ένα πάρκο, στυλ J-LS.

Κ.Π