Σκάνδαλο με τη φωτογραφία της νεκρής Γουίτνεϊ!

23.02.2012
Παγκόσμια κατακραυγή για τη δημοσίευση της φωτογραφίας της Γουίτνεϊ στο φέρετρο, από την αγρυπνία που τελέστηκε πριν την κηδεία της.

Θύελλα αντιδράσεων και αρνητικές κριτικές σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει το National Enquirer που κυκλοφόρησε με εξώφυλλο σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα», την τελευταία φωτογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον στο φέρετρο!

Η αυθεντικότητα της φωτογραφίας αμφισβητείται, ενώ το έντυπο ισχυρίζεται πως η φωτογραφία που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό του τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο τελετών του Νιούαρκ, από συγγενή της 48χρονης ερμηνεύτριας, κατά τη διάρκεια αγρυπνίας που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, πριν την κηδεία.

Το άρθρο έχει τίτλο "Γουίτνεϊ: η τελευταία φωτογραφία" και υποστηρίζει ότι η σταρ φορούσε κοσμήματα αξίας 500,000 δολαρίων, το αγαπημένο της μωβ φόρεμα και χρυσές παντόφλες...

Πληροφορίες για το πώς αποκτήθηκε η φωτογραφία δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε από το Γραφείο Τελετών ούτε από την οικογένεια.

Το 1977 το ίδιο περιοδικό είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία του Ελβις Πρίσλεϊ στο φέρετρο και είχε πουλήσει 6.5 εκατομμύρια αντιγραφα....

Ε.Σ.