Η Μπρίτνεϊ στο X-Factor;

23.02.2012
Το δημοφιλές σόου ταλέντων της Αμερικής δεν κάνει μόνο οντισιόν για τους επόμενους σταρ της αλλά και για τους καινούριους κριτές τους.

Μόλις έριξε στην αρένα για την διεκδίκηση των θέσεων της Πάολα Αμπντούλ (Paula Abdul) και Νικόλ Σέρζιντζερ (Nicole Scherzinger) και άλλη μία ποπ ντίβα εκτός από την Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson) και τη Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία μάλλον είναι και η πιο πιθανή για να βρεθεί εκεί.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είναι η καινούρια υποψήφια κριτής για το talent show του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel) και της Fox φυσικά και 10.000 θαυμαστές της έχουν ψηφίσει ήδη ότι θέλουν να τη δουν να κάθεται στο οβάλ τηλεοπτικό τραπέζι με τις βαθμολογίες στο χέρι.

Δεν την λες και τυχαία επιλογή μετά από την21χρονη θητεία σ' αυτό σύστημα που την ανέβασε στα ύψη, τη γέμισε εκατομμύρια. την έριξε στα τάρταρα, την βούτηξε στις καταχρήσεις και τώρα τη δέχτηκε πάλι πίσω αναγεννημένη και ανησυτηκά ήρεμη. Εκείνη απ ότι λένε εκεί στο κοντινό περιβάλλον το σκέφτεται σοβαρά να συμμετάσχει αν τα βρουν μεταξύ τους και οι δύο πλευρές, βρίσκεται στη φάση των συζητήσεων με το κανάλι, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα. Η κλήση είναι σε αναμονή

K.Π