Η σούπερ συνεργασία των Gorillaz!

23.02.2012
Τι θα γινόταν αν έβαζες στο μίξερ τα Hey Ya, Feel Good και Losing my edge και όλη την τρέλα που έχει περικυκλώσει όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από τα συγκεκριμένα κομμάτια;

"I'm a pale imitator of a boy in the sky, with a cap on his head and a knot in his tie,"… Τι θα γινόταν αν έβαζες στο μίξερ τα Hey Ya, Feel Good και Losing my edge και όλη την τρέλα που έχει περικυκλώσει όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από τα συγκεκριμένα κομμάτια;Η καρτουνίστικη ιδιοφυία των Gorillaz συμμάχησε με το flow του Andre 3000 από τους Outcast και τον βετεράνο της ηλεκτρονικής μουσικής Tζέιμς Μέρφι (James Murphy) των LCD Soundsystem και ηχογράφησαν μαζί το σημερινό σου κόλλημα .

Το "Do ya thing" φτιάχτηκε για χάρη της Converse στα πλαίσια του πρότζεκτ "Three artists. One song" και για να προμοτάρει την καινούρια συλλογή ρούχων της Converse με σχεδιαστή τον συνιδρυτή των Gorillaz, Τζέιμι Χιούλετ (Jaime Hewlett).

Εννοείται ότι οι φωτογραφία τους σε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από το χαρακτηριστικό σκίτσο των πιο κουλ γοριλλών του μουσικού Αμαζονίου και θα πάθεις στερητικό σύνδρομο τα δευτερόλεπτα που θα κάνεις για να πατήσεις το play. Σε περιμένει διαθέσιμο για download εδώ, θα σε σηκώσει κατευθείαν από τη θέση σου κι όπως είπε και κάποιος με το που το ακούσεις θα νομίζεις ότι είναι Παρασκευή. Never turn your back on a monkey.

Κ.Π