Nέο άλμπουμ από τον Olly Murs

24.02.2012
Ο Olly Murs θα κυκλοφορήσει το δεύτερο album του “In Case You Didn’t Know” στις 5 Μαρτίου

Έχει ήδη προηγηθεί το massive hit “Heart Skips A Beat” αλλά και το ολοκαίνουριο “Dance With Me Tonight”. Ο Olly πρόσφατα πραγματοποίησε το τρίτο του νούμερο ένα στην Μεγάλη Βρετανία αφού μετά τα “Please Don’t Let Me Go” και “Heart Skips A Beat”, το “Dance With Me Tonight” σκαρφάλωσε στην κορυφή.

Το “In Case You Didn’t Know” κυκλοφόρησε στην Αγγλία στις 28 Νοεμβρίου και έφτασε στο #1 ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 700.000 αντίτυπα (Πλατινένιο).

Το debut album του Olly κυκλοφόρησε το 2010 και έχει γίνει διπλά πλατινένιο. Πραγματοποίησε μια sold out περιοδεία στην Αγγλία στην αρχή της περασμένης χρονιάς (ανάμεσά τους και τρεις νύχτες στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου) και πρόσφατα ανακοίνωσε την νέα του περιοδεία για το 2012.

Μετά το “Heart Skips A Beat”, το νέο του single έχει τον τίτλο “Dance With Me Tonight” το οποίο έγραψε ο Olly μαζί με τους Steve Robson και Claude Kelly. Remixes έχουν κάνει οι Cagedbaby και Billionaire.

Ο Olly δήλωσε: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος για την κυκλοφορία του δεύτερου album μου. Είχα μια εκπληκτική χρονιά, με το διπλά πλατινένιο debut album μου και κάποια φανταστικά gigs. Το νέο μου album είναι το επόμενο βήμα για μένα και δεν μπορώ να περιμένω πότε θα το ακούσουν όλοι».

Album track listing:

1. Heart Skips a Beat

2. Oh My Goodness

3. Dance with me tonight

4. I've tried Everything

5. This song is about you

6. In case you didn't know

7. Tell the world

8. I'm OK

9. Just Smile

10. On my cloud

11. I don't love you too

12. Anywhere else

13. I need you now

www.ollymurs.com