Καινούριος δίσκος για τη Νόρα Τζόουνς!

24.02.2012
Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που όσο χαμηλών τόνων φαίνονται κι εκείνη και οι μουσικές της άλλο τόσο θόρυβο κάνουν μέσα σου όταν την ακούς. Μετά από το τρομερό ντεμπούτο της πριν δέκα χρόνια (ούτε εμείς είχαμε καταλάβει ότι είναι τόσα πολλά), συμμετοχές σε ταινίες, ωραίες συνεργασίες όπως εκείνη με τον Ray Charles, ατμοσφαιρικά soundtracks, επιστρέφει με καινούριο άλμπουμ.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που όσο χαμηλών τόνων φαίνονται κι εκείνη και οι μουσικές της άλλο τόσο θόρυβο κάνουν μέσα σου όταν την ακούς. Μετά από το τρομερό ντεμπούτο της πριν δέκα χρόνια (ούτε εμείς είχαμε καταλάβει ότι είναι τόσα πολλά), συμμετοχές σε ταινίες, ωραίες συνεργασίες μέχρι και με τον Ray Charles, ατμοσφαιρικά soundtracks, επιστρέφει με καινούριο άλμπουμ.

Τη Νόρα Τζόουνς (Norah Jones) την είχες ακούσει πέρσι στο πρότζεκτ Rome μαζί με τον Τζακ Γουάιτ (Jack White) σ' ένα σκοτεινό γουέστερν σκηνικό με τον Danger Mouse( Broken Bells, Gorillaz, Black Keys) ,ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά στην ηλεκτρονική παραγωγή να τους αναλαμβάνει και τον σκηνοθέτη Danielle Luppi.(Ντανιέλε Λούπι) να είναι υπέυθυνος για τις σεναριακές ιδέες.

Η συνέχεια της δισκογραφικής της βόλτας λέγεται Little Broken Hearts,ο ενθουσιασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος όταν φτάνεις στην παραγωγή αφού θα την αναλάβει ο επικίνδυνος ποντικός και πάλι και η πρωτομαγιά είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Επίσης αν κρίνουμε από το φοβερό vintage εξώφυλλο που είναι σαν κινηματογραφικό πόστερ 70's ταινίας μάλλον θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη στην κυριολεκτική της έννοια..

Τo tracklist έχει ως εξής:

01. Good Morning

02. Say Goodbye

03. Little Broken Hearts

04. She’s 22

05. Take It Back

06. After The Fall

07. 4 Broken Hearts

08. Travelin’ On

09. Out On The Road

10. Happy Pills

11. Miriam

12. All A Dream

Κ.Π