Η Μαντόνα επιστρέφει... ημίγυμνη!

28.02.2012
Είναι από τις περιπτώσεις ή μάλλον Η περίπτωση της πανέξυπνης περφόρμερ/ businesswomen/ τραγουδίστριας/παραγωγού/σκηνοθέτιδας/ ποπ αρχόντισσας που όσο χρονών και να φτάσει, μπορεί να εμφανίζεται ημίγυμνη χωρίς να τολμάς να της προσάψεις τίποτα ακόμα κι αν το σώμα της θυμίζει αρσιβαρίστα.

Η Μαντόνα (Madonna) επέστρεψε και η Lady Gaga δεν είναι πουθενά. Προκάλεσε το Super Bowl να υποκλιθεί από την αρχή της υπερπαραγωγή της που ήταν στα όρια να αγγίξει τα κιτς όρια αλλά ευτυχώς είχε τον απόλυτο έλεγχο κι άφησε χώρο στη MIA να φρικάρει τα τηλεοπτικά συμβούλια.

Μετά το Give me all your luvin με τις μαζορέτες και την ομάδα ράγκμπι και όλο το πρόμο που ακολούθησε ήρθε το καινούριο σινγκλ από τον δίσκο της MDNA, Girl gone wild στο εξώφυλλο του οποίου φοράει... τα απαραίτητα. Με παραγωγό τον σεσημασμένο του dancefloor Μπένι Μπενάσι (Benny Benassi) και τον Τζένσον Βόγκαν (Jenson Vaughan) στους στίχους και μουσική δεν είναι αυτό που θα περίμενες από τη πιο σέξι virgin και σίγουρα δε θα μπεις στη διαδικασία να το ακούσεις δεύτερη φορά.

Ο τίτλος του τραγουδιού που είναι το 00's ποπάδικο girls just wanna have fun (το λέει και στους στίχους) σου θυμίζει κάτι γιατί είναι παρόμοιος μ εκείνον της σειρά βίντεο του Τζο Φράνσις (Joe Francis) απλά λείπει ένα 's' στο girl. Τα Girls gone wild όπου έχουν αυτό το γνωστό σήμα με το κόκκινο Χ κάπου στα δεξιά της οθόνης γιατί έχουν για πρωταγωνίστριες κάποιες φοιτήτριες κολλεγίου κάνουν διάφορα προκλητικά πράγματα στις κάμερες.

Ο 38χρονος Φράνσις είχε πει γι αυτό στο TMZ πως η εταιρία της δεν έβαλε ακριβώς το ίδιο όνομα στο κομμάτι για ν' αποφύγει νομικές διαδικασίες και πως ήταν σε επικοινωνία με την ομάδα της Μαντόνα για να λύσουν τα θέματα του copyright. #It’s Madonna bitch vol.3

K.Π