Γουίτνεϊ Χιούστον: Κι όμως, ήταν έτοιμη να επανέλθει!

28.02.2012
Ενώ κάποια δημοσιεύματα θέλουν τη πολύπαθη τραγουδίστρια να έχει υπάρξει θύμα... σατανιστικών αιρέσεων, κάποια άλλα ενισχύουν τα ερωτηματικά γύρω από τα αίτια του θανάτου της, καθώς την παρουσιάζουν υγιή κι ευτυχισμένη να ετοιμάζεται για μια δυναμική επάνοδο στο μουσικό προσκήνιο.

Oι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) στην τελευταία περίοδο της ζωής της, ποικίλλουν από τότε που βρέθηκε νεκρή στο δωματιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, πριν δύο εβδομάδες.

Κι ενώ τα φώτα παραμένουν στραμμένα πάνω της, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής ανάλυσης που θα αποκαλύψει την αλήθεια, καθημερινά προκύπτουν νέες δημοσιεύσεις που ενισχύουν τα ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου της...

Πριν λίγες μέρες, εμφανίστηκε μια αμφιλεγόμενη θεωρία που τη θέλει θύμα σατανιστικής αίρεσης! Παράλληλα, οι τελευταίες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της ταινίας που ετοίμαζε με τίτλο Sparkle τη δείχνουν απολύτως υγιή και ευτυχισμένη, με τη φωνή της να έχει σχεδόν αποκατασταθεί, σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες.

Σε ένα νέο κλιπ του αμερικάνικου δίκτυου Entertainment Tonight, ο παρουσιαστής Μάρκ Στάινς (Mark Steins) είπε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Sparkle, τον περασμένο Οκτώβρη και Νοέμβρη η φωνή της 48χρονης Χιούστον ήταν ολόσωστη 100%. Ο Στάινς είχε πάρει συνέντευξη από τη Γουίτνεϊ, όπου η εκείνη δήλωσε ότι δεν ήθελε να είναι μόνη της αλλά να κάθεται δίπλα στον σκηνοθέτη.

Με το μωβ φόρεμά της, έδειχνε υγιής και φρέσκια, ενώ συζητούσε με τον παρουσιαστήτη για τη σύνδεση της ταινίας με την εκκλησία των βαπτιστών Νιού Χόουπ στο Νιούαρκ -εκεί που τελέστηκε η κηδεία της την πρασμένη βδομάδα.

Η ίδια, αποκάλυψε ότι στο Sparkle, η χορωδία τραγουδά στην συγκεκριμένη εκκλησία και τόνισε ότι οι σεναριογράφοι δεν είχαν ιδέα πως επρόκειτο για την εκκλησια όπου συνήθιζε να πηγαίνει μεγαλώντας στο Νιου Τζέρσι και ότι η συγκυρία ήταν εντυπωσιακή!

Όμως, μια ακόμη από τις εντυπωσιακές συμπτώσεις (;) που προκύπτουν από την εμφάνιση της Χιούστον στο Entertainment είναι ότι στις σκηνές της εκκλησίας του Sparkle, φορούσε το ίδιο μωβ φόρεμα με τη συνέντευξη στον Στάιν, το οποίο ήταν το ίδιο με αυτό που κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο.

Η τελευταία ταινία της Γούτνεϊ που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου, είναι εμπνευσμένη από την ιστορία ενός κοριτσίστικου γκρουπ στη δεκαετία του 1960, τις γνωστές "The Supremes" και αποτελεί διασκευή του δημοφιλούς έργου του 1976, όπου πρωταγωνιστεί η Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin), η οποία υπήρξε "πνευματική μητέρα" και εμπνεύστρια της αδικοχαμένης σταρ.

Το Sparkle προοριζόταν να σημάνει την επανεκκίνηση της καριέρας της Χιούστον, αλλά ήταν αυτό που σηματοδότησε το τέλος της ζωής της... Γι' αυτο εξάλλου θα αφιερωθεί και στη μνήμη της.

Ε.Σ.