Πού πήγε η λίμπιντό σου; (την έφαγε η κρίση;)

28.02.2012
Ψάξε, ψάξε, δεν θα τη βρεις! Την πήρε η Μέρκελ τη λίμπιντο που ψάχνεις. Στο βιβλίο «Πού Πήγε Η Λίμπιντό Μου («Where Did My Libido Go?») της γνωστής σεξοθεραπεύτριας Dr. Rosie King μάθε πώς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κατεβάζουν τη λίμπιντο, την ερωτική ορμή, τον πόθο, διαβάζοντας πρακτικές συμβουλές για το σεξ.

Η λίμπιντο, είναι ως γνωστόν κάτι τρυφερό και ευαίσθητο σαν την καρδιά ενός μαρουλιού και ο μεγαλύτερος εχθρός της σήμερα είναι, μεταξύ άλλων, η οικονομική κρίση!

Στο βιβλίο «Πού Πήγε Η Λίμπιντό Μου («Where Did My Libido Go?») της γνωστής σεξοθεραπεύτριας Dr. Rosie King μάθε πώς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που κατεβάζουν τη λίμπιντο, την ερωτική ορμή, τον πόθο, διαβάζοντας πρακτικές συμβουλές για το σεξ.

Η χαμηλή λίμπιντο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που απασχολεί τις γυναίκες. Έρευνες αποκαλύπτουν πως μία στις τρεις γυναίκες αναμένεται να έχει χαμηλή σεξουαλική επιθυμία κάποια στιγμή στην ενήλικη ζωή της.

Είτε για λίγο χρονικό διάστημα μετά τη γέννηση ενός παιδιού, είτε λόγω προβλημάτων επικοινωνίας και συζυγικής ανίας, μια γυναίκα αρνείται συστηματικά το σεξ στον σύντροφό της και βάζει μπουρλότο στη σχέση της.

Η έμπειρη σεξοθεραπεύτρια Dr. Rosie King δίνει πρακτικές συμβουλές που βοηθούν να λυθούν οι τσακωμοί στο κρεβάτι και οι παρεξηγήσεις και να ξεπεραστούν ζητήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε έναν άσχημο χωρισμό.