Το Late Night τιμά τον Σπρίνγκστιν

28.02.2012
Ο Mπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) και η E Street Band θα εμφανιστούν ως οι μοναδικοί καλεσμένοι του Fallon στην τρίτη επέτειο του "Late Night show" στις 2 Μαρτίου.

Το Late Night with Jimmy Fallon θα τιμήσει τον Bruce Springsteen με ένα μουσικό αφιέρωμα για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 27 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου (12:35 π.μ. στο NBC), για να γιορτάσουν τη κυκλοφορία του νέου του album, “Wrecking Ball”, που θα κυκλοφορήσει από τη Columbia Records στις 5 Μαρτίου. Κάθε βράδυ το show θα έχει καλεσμένους που θα ερμηνεύσουν επιλεγμένα τραγούδια από τον μεγάλο του κατάλογο
Ο Fallon υποδέχθηκε τον Bruce Springsteen και την E Street Band στο studio 6B τη Δευτέρα στις 27 Φεβρουαρίου για να ανοίξουν την εβδομάδα με δύο εμφανίσεις. Έπειτα, ο Bruce Springsteen και η Ε Street Band θα επιστρέψουν την Παρασκευή 2 Μαρτίου, που είναι η τρίτη επέτειος του “Late Night”, για να εμφανιστούν ως οι μοναδικοί καλεσμένοι για εκείνο το επεισόδιο. Ο Springsteen θα δώσει συνέντευξη στον Fallon πριν να ανέβει ξανά στη σκηνή του “Late Night” με την μπάντα. Οι εμφανίσεις αυτές είναι οι μοναδικές προγραμματισμένες για την αμερικάνικη τηλεόραση πριν να ξεκινήσει η τεράστια παγκόσμια περιοδεία του στις 18 Μαρτίου από την Ατλάντα.
Μια από τις καλύτερες στιγμές του “Late Night” ήταν η εμφάνιση του Springsteen με 70s ντύσιμο και του Fallon ως Neil Young που ερμήνευσαν μαζί το pop hit “Whip My Hair” κατά τη διάρκεια της πρώτης εμφάνισής του στο talk show στις 16 Νοεμβρίου 2010. Το video αυτής της παρωδίας έγινε κατευθείαν viral.
Απόψε το βράδυ, ο Κέννυ Τσέσνι (Kenny Chesney) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο “Late Night” όπου θα ερμηνεύσει το “I’m on Fire” από το “Born in the U.S.A” album του Springsteen. Ένα τραγούδι που ο Chesney στο παρελθόν το είχε κυκλοφορήσει ως bonus track στο album του “When the Sun Goes Down” (2004).
Ο Ελβις Κοστέλλο (Elvis Costello) με την στήριξη των Roots θα ερμηνεύσει το “Brilliant Disguise” από το album “Tunnel of Love” του Springsteen την Πέμπτη 1 Μαρτίου.