Η Lady Gaga θα παίξει σε ταινία;

28.02.2012
Οι πολλές απουσίες της Lady Gaga τελευταία μάλλον οφείλονται στα κινηματογραφικά γυρίσματα και τις προσπάθεις να μπει στο πετσί του ρόλου μπροστά στην κάμερα. Ναι θα τη δεις και στον κινηματογράφο.

Η αρχή έγινε με τον σπλατερά Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) που είχε δηλώσει πως την ήθελε πρωταγωνίστρια για την καινούρια του ταινία. Στη συνέχεια συμμετείχε στην ταινία των Muppets αλλά έκοψαν στο μοντάζ σκηνές δικές της και της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και λίγο αργότερα σε μία συνέντευξη της στην Ellen δήλωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να παίξει σε φιλμ του Γούντι Άλεν (Woody Allen).

Η Lady Gaga για την οποία θα βγει amber alert μετά τις τόσες απουσίες ,δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάτι και να μη γυρίζει τον πλανήτη ανάποδα για να το κάνει οπότε τα κινηματογραφικά πλατό δε θα γλιτώσουν από την επέλαση της. Κι αν το σκεφτείς το κόκκινο Οσκαρικό χαλί πρέπει να πατηθεί από τους monsterικούς κοθόρνους της.

Τώρα επειδή μάλλον σκέφτηκε ν αφήσει λίγο χώρο στην μεγαλειοτάτη Μαντόνα (Madonna) να διαδώσει αγρίως και παντού το MDNA, η καινούρια συνέχεια στις κινηματογραφικές περιπέτειες της είναι η cameo εμφάνιση της στην τρίτη συνέχεια του Men in Black.

H διαρροή του μυστικού έγινε από τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) στην πρόσφατη βόλτα του στο Ριο για να προμοτάρει την ταινία γιατί μέχρι τώρα όλοι οι κουστουμάτοι της παραγωγής απλά δήλωναν πως θα υπάρχουν διάσημοι guests στην ταινία αλλά δεν αποκάλυπταν τα ονόματα τους. Επίσης η Gaga για το ρόλο της οποίας δεν υπάρχουν λεπτομέρειες θα έχει λίγο πιο δίπλα σε άλλες σκηνές και την σατανική γυναίκα της υπόθεσης Νικόλ Σέρζιντζερ (Nicole Scherzinger).Κράτησε την υπομονή μέχρι τον Μάϊο που θα κυκλοφορήσει το Men In Black 3.

Κ.Π