Η Γκουέν Στεφάνι έπαθε μπλακ άουτ...

30.07.2012
Η frontwoman των No Doubt ξέχασε τα πάντα όταν ξεκινούσε να τραγουδήσει παλιές επιτυχίες της μπάντας.

Όσοι βλέπουν τη Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) τώρα μετά την επιστροφή των 40ρηδων No Doubt δεν καταλαβαίνουν τι συμφωνία έχει κάνει με τον χρόνο και δεν την έχει πειράξει καθόλου από τότε που τραγουδούσε Don’t Speak. Η 42χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει πια συνομήλικες της και είναι μάλλον πιο ωραία από ποτέ, φυσικά το στυλ της προχωράει σε μία κατηγορία δική του αλλά η μνήμη της την πρόδωσε.

Στην τηλεοπτική εμφάνιση της μπάντας στο Good Morning America όπου τραγουδησαν και παλιά χιτ και καινούρια κομμάτια από το επερχόμενο Push and Shove, η Γκουέν ζήτησε τη βοήθεια του κοινού πάνω από μία φορά στο soundcheck γιατί ξεχνούσε τους στίχους από κάποια τραγούδια.

"Δεν θυμόταν τα λόγια από τις παλιές τους επιτυχίες Underneath it all και It’s my life, ζητούσε απ το κοινό να τη βοηθήσει και συμμετείχαν όλοι" ανέφερε κάποιος που βρισκόταν στο πλατό στη New York Post. Προς έκπληξη του συνεργείου της εκπομπής και των No Doubt εννοείται, ήρθε πολύ περισσότερο κόσμος απ ότι περίμεναν για να δουν την πρόβα του συγκροτήματος πριν βγουν στον αέρα κι η Στεφάνι δεν σταμάτησε να τους ευχαριστεί που ήρθαν τόσο νωρίς.

Σημείωσε ότι είναι από τις πρώτες τους εμφανίσεις ύστερα από τη διάλυση τους 11 χρόνια πριν και είναι από τα λίγα 90’s γκρουπ που έχουν τόσους φανατικούς παρ' όλο που ήταν εκτός στούντιο και σκηνών τόσο καιρό.

Κ.Π