Όλη η δισκογραφία των AC/DC στο Itunes

21.11.2012
Το ροκ συγκροτημα που θα μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση από το πρώτο riff, υπέκυψε στη δελαστική πρόταση της Apple και θα τους βρίσκουμε από δω και πέρα στις λίστες του itunes.

Δεν άντεξαν τελικά να μείνουν για πολύ εκτός της τεχνολογικής αυτοκρατορίας με σήμα το φαγωμένο μήλο και θ’ ακολουθήσουν τους Led Zeppelin και την εταιρία των Beatles στο δρόμο της επίσημης παραχώρησης των τραγουδιών τους στη μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία στο ίντερνετ.

Οι AC/DC και η δισκογραφική τους Columbia συμφώνησαν με την Apple για να κυκλοφορήσουν μέσω iTunes 16 δίσκοι (το Back in Black είναι ήδη στο Top30 του ITunes album chart), τέσσερα live άλμπουμ και τρεις συλλογές τους και ειδικά για την περίσταση, πολλά τραγούδια πέρασαν από τη διαδικασία του remaster για να έχουν καλύτερο ήχο.΄

Σημείωσε πως η μπάντα του Άνγκους Γιάνγκ (Angus Young) που μας είχαν αφήσει άφωνους με την ανεπανάληπτη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ το 2009, πως κυκλοφόρησαν προχθές το πρώτο συναυλιακό LP τους Live at River Plate μετά από 20 χρόνια και συνεχίζουν τις βόλτες στις σκηνές βάζοντας κάτω και 20χρονους. It’s a long way to the top if you wanna rock n roll.

Κ.Π