Απαγορεύονται οι γυμνές "σάρκες" και τα τολμηρά ντεκολτέ στα Grammy!

08.02.2013
Το κανάλι που θα μεταδώσει τη μεγάλη βραδιά της απονομής των χρυσών γραμμοφώνων έστειλε ένα περίεργο και σεμνότυφο email σε όλους του καλεσμένους για τις επιλογές των ρούχων τους.

Τα φετινά βραβεία Grammy θα δυσκολέψουν πολύ τις καλεσμένες με τους καινούριους όρους του dresscode ύστερα από την απόφαση να ντύσουν και την παραμικρή πιθαμή γυμνού δέρματος. Οι στυλίστριες είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μόλις τρεις μέρες πριν τη μεγάλη τελετή απονομής των βραβείων και θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν τις διάσημες πελάτισσες.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού CBS το οποίο θ' αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση της μουσικής γιορτής, για κάποιο μυστήριο λόγο αποφάσισαν να πατήσουν τα κόκκινα χαλιά μόνο σεμνές παρουσίες χωρίς προκλητικά ρούχα. Οπότε η Ριάνα (Rihanna) και οι φίλες της μάλλον θα πρέπει να περάσουν στο δεύτερο πλάνο της γκαρνταρόμπας.

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε τα γυναικεία ντεκολτέ και οι γλουτοί να είναι απόλυτα καλυμμένα. Προκλητικά κι εφαρμοστά φορέματα θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Να αποφύγετε την έκθεση γυμνής σάρκας στις καμπύλες και στους γλουτούς όπως επίσης και τα see through ρούχα που θα μπορούσαν να αφήσουν εκτεθειμένες τις ρώγες. Επιπλέον δεν επιτρέπονται τα t shirts διαφημιστικού περιεχομένου.» ανέφερε το email του CBS και είναι δύσκολο να το πάρεις στα σοβαρά αφού μοιάζει περισσότερο με φάρσα παρά με σοβαρή ανακοίνωση.

Κ.Π