Βλέπουν τον κόσμο... ανάποδα

07.01.2014
Έχετε ποτέ βρεθεί να περπατάτε χωρίς κανένα σκοπό, χωρίς καμία ισορροπία ή κατεύθυνση, όπως ένα παιδί που μόλις έμαθε να περπατάει; Αυτή η ομολογουμένως αλλόκοτη εμπειρία είναι το θέμα της έκθεσης του φωτογράφου Πατρίς Λεταρνέκ (Patrice Letarnec) με τίτλο: "Walking Upside Down." Χρησιμοποιώντας ως φόντο την πόλη του Παρισού, ο Γάλλος φωτογράφος απαθανάτισε ανθρώπουw να περπατάνε από δω και από κει με τα … χέρια! Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σουρεαλιστικό καθώς ο κόσμος κυριολεκτικά γυρίζει ανάποδα!

Έχετε ποτέ βρεθεί να περπατάτε χωρίς κανένα σκοπό, χωρίς καμία ισορροπία ή κατεύθυνση, όπως ένα παιδί που μόλις έμαθε να περπατάει; Αυτή η ομολογουμένως αλλόκοτη εμπειρία είναι το θέμα της έκθεσης του φωτογράφου Πατρίς Λεταρνέκ (Patrice Letarnec) με τίτλο: "Walking Upside Down."
Χρησιμοποιώντας ως φόντο την πόλη του Παρισού, ο Γάλλος φωτογράφος απαθανάτισε ανθρώπουw να περπατάνε από δω και από κει με τα … χέρια! Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σουρεαλιστικό καθώς ο κόσμος κυριολεκτικά γυρίζει ανάποδα!